Sve vesti Svet

SMRT ZA MANJE OD 30 DANA NAKON FAJZER VAKCINE KOJA JE IZAZVALA RAST TUMORA U GRUDIMA

SMRT ZA MANJE OD 30 DANA NAKON FAJZER VAKCINE KOJA JE IZAZVALA RAST TUMORA U GRUDIMA
Pisao Elena Vuk

Uznemirujuća beleška koji se pojavljuje u bazi podataka VAERS, dokumentuje otkriće doktora o izuzetno abnormalnom rastu tumora u grudnoj šupljini pacijenta koji je nedavno primio vakcinu protiv covid-a kompanije Pfizer.

Prema VAERS ID #1997540, smrt 34-godišnjeg muškarca iz Illinoisa dogodila se manje od mesec dana nakon njegove prve doze eksperimentalnog Pfizer/BioNTech mRNA vakcine koju je primio 9. septembra 2021.

“Smrt pacijenta 4.10.2021., manje od 30 dana nakon vakcinacije”, navodi se u izveštaju.

Doktori su objasnili da su pregledali CT snimke, rendgenske snimke grudnog koša i krvne slike i utvrdili da je pacijent pretrpeo „neviđen i neobjašnjiv rast tumora u celoj grudnoj šupljini. Jetra 3 puta veća od normalne veličine.”

Izveštaj citira onkologa, torakalnog hirurga, lekara intenzivne nege i kardiologa koji su rekli: „Nikad nisam video ništa slično ovome“ i „Mislili smo da gledamo nečije snimke“.

Užasna priroda ovog unosa i mnogih drugih sličnih može objasniti zašto establišment umanjuje značaj VAERS-a i odbija da prizna mnoge uznemirujuće izveštaje koji izlaze iz baze podataka.

Nulta Tačka/InfoWars