Sve vesti Svet

SNAŽNO! AUSTRALIJSKI POSLANIK POZIVA SLOBODNE GRAĐANE DA USTANU PROTIV COVID TIRANIJE(VIDEO)

Pisao Elena Vuk

Poslanik Kvinslenda George Robert Christensen pozvao je građane da ustanu protiv mera zatvaranja zbog Covid-a i obavezne vakcinacije, upoređujući vlade koje ih sprovode sa totalitarnim režimima odgovornim za neopisiva zlodela.

Govoreći pred parlamentom u sredu, Christensen je rekao da su australijski premijeri “pijani od moći” i “pokušavaju da nadmaše jedni druge”.

“Strah je opravdanje izbora za prisilu i kontrolu sa nevakcinisanim Australijancima koji su sve više demonizovani i društveno iskorenjeni”, rekao je Christensen.

“Rešenje je,” rekao je ovaj bivši novinar, “ponovno otkrivanje ljudskog dostojanstva, zajedno sa i ne kažem to olako, građanskom neposlušnošću.”

U nastavku pročitajte transkript govora ovog Australijskog narodnog poslanika:

Totalitarni režimi odgovorni za najgnusnije zločine u 20. veku; recimo Staljin, Mao, Hitler, Pol Pot nisu tamo stigli preko noći.

Koristili su strah za kontrolu. Isključili su ‘prljave’ ljude, isprva tiho. Oni su opravdali isključenje. Prešli su na teža isključenja i na kraju eliminisali ljude bilo društveno ili fizički.

U 21. veku, državni premijeri Australije jure tim poznatim putem pokušavajući da nadmaše jedni druge, pijani od moći, uspostavljajući vlastite policijske države za biosigurnost zajedno sa medicinskim aparthejdom.

Nažalost, omogućili smo mu odbijanjem da ih obuzda što je još gore, dostavljajući podatke australijskom registru imunizacije koji podupiru ovaj medicinski aparthejd.

Strah je opravdanje izbora za prisilu i kontrolu kod nevakcinisanih Australijanaca koji su sve više demonizovani i društveno iskorenjeni.

U Kvinslendu je premijer tvitovao da su ljudi koji nisu vakcinisani podigli crvene zastavice ne samo jednu, već njih 22.

Medijski političari i zdravstvene birokrate tvrde da je Covid-19 sada pandemija nevakcinisanih, ali za takvu demonizaciju nema opravdanja.

U nemačkoj studiji, 55 simptomatskih pacijenata starijih od 60 godina bilo je potpuno vakcinisano. Gibraltar, gde je svih 34.000 stanovnika potpuno vakcinisano, beleži 60 novih slučajeva dnevno.

Totalitarni put, je put na kome smo nesumnjivo, nikada se nije dobro završio.

Rešenje je ponovno otkrivanje ljudskog dostojanstva, uz i ne kažem to olako, građansku neposlušnost.

Nulta Tačka/InfoWars