Sve vesti Svet

ŠOKANTAN VIDEO SNIMAK: MEDICINSKE SESTRE U BRITANIJI GOVORE BUDUĆOJ MAJCI KOJA ODBIJA PCR TEST ZA BEBU DA DETE PRIPADA DRŽAVI (VIDEO)

Pisao Elena Vuk

Šokantni video snimak iz Velike Britanije prikazuje medicinsku sestru Nacionalne zdravstvene službe koja zatvara trudnicu visokog rizika koja odbija PCR test za svoju bebu, proglašavajući da njeno dete pripada državi.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Budući otac počinje snimati sukob u bolničkoj sobi, a majka izvan kamere insistira da njeno nerođeno dete pripada njoj, ali medicinske sestre tvrde da to više nije slučaj kada se dete rodi.

“Znači, kažete da kad beba izađe, to više nije moje vlasništvo?” pita majka. “Da, rodila sam je, moja krv joj teče kroz vene.”

“Zar stvarno misliš da mi trebaju ova sranja o COVID -u, kada postoji rizik da izgubim bebu?”

Suprug, besan na medicinske sestre, govori: “Idemo po naše stvari i bežimo odavde, jer me ovo besni. Odjavljujemo li se sada, Stejsi(Stacy)? Oni neće testirati moju bebu na COVID. Dosta.”

“Rekli su da će pozvati obezbeđenje ako odma ne pristanemo. Ovo je opasno “, govori on. „Znate li da ovo postaje viralno? Ovo je odvratno. ”

Majka ponovo kaže medicinskim sestrama da nemaju autoritet nad njenom bebom.

„Znam da me zaista ne želite ovde. Znam da ne želiš učiniti sve što moraš zbog ovih glupih sranja o saglasnosti ”, kaže majka.

“Žao mi je, kada je u pitanju briga o pacijentu, morate razumeti i slušati šta oni govore. Ne možete mi reći, šta se dešava nakon rođenja moje bebe. Nema šanse. Nema šanse. ”

Otac i majka tada kažu medicinskim sestrama da su razgovarali sa brojnim stručnjacima i razumjeli njihova prava kao roditelja.

“Ne možete ništa učiniti bez moje dozvole”, kaže majka. “Pa ću vas tu odma zaustaviti.”

Medicinska sestra tada upozorava da će njeno odbijanje, da joj se beba podvrgne PCR testu “biti dokumentovano” i da će biti obavešten “tim za zaštitu”.

Ovo je samo još jedan primer kako država uspostavlja kontrolu nad decom roditelja, koristeći histeriju COVID -a kako bi opravdala svoje totalitarno širenje praćenja kontakata, pasoša vakcine i nastavka mandata maski.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nulta Tačka/InfoWars