Sve vesti Svet

RADNIK OBEZBEĐENJA BANKE RANIO ČOVEKA JER OVAJ NIJE NOSIO MASKU! (VIDEO)

Pisao Elena Vuk

Ako nakon prve godine zaključavanja i pandemije i primera ekstrema, socijalnog distanciranja širom sveta nisu pružili dovoljan nivo ludih i bizarnih incidenata izazvanih COVID-om, evo novog iz Indije koji se čini zaista bez presedana: navodno je ubijen klijent banke od strane obezbeđenja jer nije nosio masku za lice u skladu sa pravilima banke i nacionalnim merama.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

Uznemirujući incident dogodio se u petak prema izveštajima u Indijskim medijima, u kojima se navodi da je “radnik obezbeđenja pucao na klijenta banke jer nije nosio masku i zato što je ušao u banku za vreme ručka.” Voditelj vesti i popularne emisije „Times Now“ na engleskom jeziku reagovao na situaciju kao na “apsolutno šokantnu” tokom emitovanja uživo …

Lokalni novinari izveštavali su da je radnik obezbeđenja prvobitno zaustavio klijenta jer nije imao masku ili nije nosio kako treba, što je dovelo do sukoba. Navodno se to dogodilo u Bareilly-u, smeštenom u Indijskoj državi Uttar Pradesh. Indija inače strogo propisuje maske na javnim mestima tokom cele pandemije.

Policija je izjavila da je radnik obezbeđenja verovatno reagovao u “napadu besa” nakon što je klijent banke odbio njegovu naredbu.

Vlasti su potvrdile da je radnik obezbeđenja uhapšen, dok je ranjeni klijent, koji je pogođen u nogu i teško ranjen, prebačen u bolnicu.


Snimci prikazuju žrtvu u lokvi krvi na zemlji, dok je radnik obezbeđenja stajao nad njim i tukao ga.

Lokalna policija kasnije je objavila: “Ranjeni, radnik železnice, prebačen u bolnicu i nije u opasnosti. Radnik obezbeđenja je priveden i istraga je u toku”, navodi se u saopštenju.

Iako se od početka globalne pandemije dogodilo bezbroj nasilnih susreta između policije i ljudi koji su se na raznim mestima opirali pokušajima nametanja socijalnog distanciranja i drugih mera povezanih sa COVID-om, uključujući sukobe koji su zapravo završili pucnjavom, ovo je prvi takav primer, da radnik obezbeđenja hladnokrvno koristi smrtonosnu silu na klijenta banke zbog jednostavnog ulaska bez maske.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI