Sve vesti Svet

ŠTA MU JE OVO NA POTILJKU?! PREDSEDNIK SEVERNE KOREJE U NEKOLIKO NAVRATA FOTOGRAFISAN SA ČUDNOM ZELENOM MRLJOM I ZAVOJIMA NA GLAVI

Južnokorejski obaveštajci, kao i mediji, u poslednje su vreme pažljivo pratili promene na izgledu Kim Jong Un-a, posebna pažnja bila je usmerena na jasan brzi gubitak kilograma, poslednjih nekoliko meseci, postavljajući veće spekulacije od mogućeg lošeg zdravlja do uobičajenih dijeta, ili je počeo da ide u teretanu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Ovo nagađanje obnovljeno je proteklih dana i poprimilo je bizaran zaokret, jer se komentar na pojavu povučenog diktatora sada fokusira na čudnu “tamnozelenu mrlju” na potiljku njegove glave, što je NK News istakao.

Sudeći prema nizu slika i snimaka objavljenih u severnokorejskim državnim medijima o vojnom događaju održanom poslednje nedelje Jula, čudna mrlja izgleda kao rezultat prethodne rane ili moguće medicinske intervencije poput operacije, sa obzirom da je mesto prekriveno zavojem.

Komentar NK Vesti sadrži sledeći opis:

Lider Severne Koreje Kim Jong Un pojavio se sa tamnom mrljom na potiljku tokom javnih aktivnosti prošle nedelje, najnovijeg zdravstvenog problema sa kojim se Kim suočio poslednjih godina.
Uzrok ili priroda velike, tamnozelene mrlje ili modrice na zadnjoj desnoj strani glave, koja je na nekim fotografijama bila prekrivena zavojem, još uvek je nepoznata i teško ju je dijagnostikovati koristeći samo fotografije.

U izveštaju se napominje da su državni mediji ponekad pokušavali izbeći emitovanje fotografija potiljka, dok se u drugim postavkama pojavljuje zamaglen deo.

Do sada iz Pjongjanga nije bilo naznaka, pa čak ni priznanja o tome šta bi to moglo biti, čak i nakon ovog leta bilo je neobično priznanje gubitka težine tokom uličnih intervjua sa zabrinutim građanima.


NK Vesti sastavili su gornju montažu najnovijih pojavljivanja na vojnom događaju.

 

Zavoj i čudna mrlja, pojavili su se nakon što je navodno dve nedelje bio udaljen od javnih dužnosti.

U međuvremenu, verovatno je Kim provodio vreme u svojoj vili Wonsan tokom dvo-nedeljne pauze od javnih aktivnosti sredinom jula, neposredno pre nego što se pojavio sa novom oznakom i zavojem na glavi.

Njegov nedavno nadograđeni brod “plutajući zabavni park” pojavio se na privatnoj plaži lidera DPRK -a u Wonsan-u na početku njegove pauze i vraćen je u skladište istog dana kada se Kim ponovo pojavio u Pjongjangu, prema satelitskim snimcima Planet Labs-a.

Na sastanku polit-biroa održanom 29. juna, poslednjem Kimovom velikom pojavljivanju pre sastanaka, činilo se da nema tragova ili rana na potiljku, ili barem ništa vidljivo, što ukazuje na to šta se dogodilo u poslednjih mesec dana.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nulta Tačka/ZeroHedge