Sve vesti Svet

Šta se desilo?! CNN prenosi Rodžera Votersa koji naziva Džoa Bajdena “ratnim zločincem”

CNN cilja na Hantera Bajdena, prenosi Rodžera Votersa koji naziva Džoa "ratnim zločincem"

Nakon što su učinili sve što je u njihovoj moći da pomognu Džou Bajdenu da pobedi na izborima 2020. – uključujući i najžutije novinarstvo da umanje značaj verodostojnog izveštaja NY Post-a o laptopu Hantera Bajdena punom dokaza – izgleda da je CNN krenuo protiv svog glavnog komandanta koji njuši decu.

Tokom nedeljnog segmenta CNN-ovog „Pouzdani izvori“, voditelj Brajan Stelter je priznao da priča o laptopu Hantera Bajdena nije „samo desničarska medijska priča“ i da bi mogla da utiče na šanse Džoa Bajdena za reizbor 2024.

— Šta je sa njegovim sinom? upitao je Stelter. „Šta je sa Hanterom? Hanter je pod federalnom istragom, optužbe mogu doći bilo kada, ovo nije samo desničarska medijska priča. Ovo je pravi problem za Bajdenove“.

Stelterov epski preokret razotkriva saradnik Fox News-a Džo Konča:

U međuvremenu, CNN je takođe emitovao intervju u kojem Rodžer Voters iz Pink Flojda naziva Bajdena „ratnim zločincem“ koji „doliva ulje na vatru“ rata Rusije sa Ukrajinom.

Zatim je upitao zašto SAD ne „ohrabruju“ ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog „da pregovara, otklanjajući potrebu za ovim užasnim, užasnim ratom koji ubija ne znamo koliko Rusa“.

Kada je Majkl Smerkoniš sa CNN-a uzvratio, rekavši da je 78-godišnji roker “preokrenuo stvar” tako što je “okrivio stranu koja je napadnuta”, Voters je odgovorio: “Pa, bilo koji rat, kada je počeo?”

Australijske laži dokazuju kolika je ovo FARSA! Đokovića držali ko kriminalca a ona će zaražena da igra za reprezentaciju

„Moglo bi se reći da je počeo 2008 – ovaj rat se u osnovi odnosi na akciju i reakciju NATO-a koji se širi do ruske granice, što su obećali da neće učiniti kada je [bivši sovjetski lider Mihail] Gorbačov pregovarao o povlačenju SSSR-a iz cele istočne Evrope“, rekao je on.

Pogledajte:

NY Post prenosi:

Voters je podelio sličan alternativni stav kada je Smerkoniš sugerisao da je Kina „zauzeta okruživanjem Tajvana“ vojnim vežbama koje su u toku kao odgovor na posetu predsednice Predstavničkog doma Nensi Pelosi tom ostrvu.

„Oni ne okružuju Tajvan – Tajvan je deo Kine!“ rekao je Voters odlučno.

„I to je apsolutno prihvaćeno od strane cele međunarodne zajednice od 1948. godine – a ako to ne znate, ne čitate dovoljno. Idite i čitajte o tome!”

Voters je nastavio, rekavši: „Kinezi nisu izvršili invaziju na Irak i ubili milion ljudi 2003. U stvari… gde su Kinezi izvršili invaziju i ubijali stanovništvo?“

Kada je Smerkoniš rekao „svoje“, roker je odbrusio: „Gluposti. To su apsolutne gluposti. Potpuna besmislica – idite i čitajte!

Votersova turneja „This is Not a Drill“ – koja se ovog vikenda zaustavlja u UBS Areni na Long Ajlendu i krajem ovog meseca u Medison Skver Gardenu – takođe se dotiče ubistva Džordža Flojda, abortusa i kontrole oružja.

Nulta Tačka/ZeroHedge