Sve vesti Svet

Stiv Benon: Džared Kušner je transhumanista, požurio je sa „eksperimentalnom genskom terapijom/vakcinom“ u borbi za besmrtnost

Stiv Benon: Džared Kušner je transhumanista, požurio je sa „eksperimentalnom genskom terapijom/vakcinom“ u borbi za besmrtnost

Bivši Trampov savetnik u Beloj kući i menadžer kampanje kritikovao je u petak svog nekadašnjeg kolegu iz Zapadnog krila Džareda Kušnera nakon što je Kušner rekao da veruje da bi mogao „živeti zauvek“.

Kušner je dao čudne komentare, što je izazvalo niz medijskih naslova u razgovoru sa bivšim Trampovim zvaničnikom Ričardom Grenelom. Kušner je rekao:

Od prošle godine, jedina stvar kojoj sam pokušavao da stavim prioritet otkako sam napustio Belu kuću je, znate, vežbanje. Mislim da postoji velika verovatnoća da je moja generacija, nadamo se sa napretkom u nauci, ili prva generacija koja će večno živeti, ili poslednja generacija koja će umreti. Dakle, moramo se održati u prilično dobroj formi.

Benon se pozabavio komentarom i na Gettr-u je podelio uvredu usmerenu na Kušnera, nazvavši ga „transhumanistom“.

Benon je dodao da Kušner „veruje da je realna mogućnost da bi mogao ‘živeti zauvek i da nikada ne umre’ i da je stavio sebe na čelo Projekta Warp Speed, napora da se eksperimentalna genska terapija/vakcina što pre ispita i odobri za hitnu upotrebu….sada stvari počinju da postaju jasne“.

Enciklopedija Britanika definiše „transhumanizam“ kao „društveni i filozofski pokret posvećen promovisanju istraživanja i razvoja robusnih tehnologija za poboljšanje čoveka“.

Kad pre?! Otkriven novi soj MAJMUNSKIH BOGINJA

Nulta Tačka/Technocracy