Sve vesti Svet

Stiven King pao na rusku šalu: Obećava ulogu ‘Zelenskom’ i hvali Azov i Banderu

Stiven King pao na rusku šalu: Obećava ulogu 'Zelenskom' i hvali Azov i Banderu

Ruske šaljivdžije Vovan i Leksus su u poslednje vreme prilično produktivni. Šaljivdžije su nedavno prevarile i pisca J.K. Rouling tražeći da promeni ožiljak Harija Potera u ukrajinski trozubac i da kaže da bi rakete koje ciljaju rusku vojsku trebalo da budu ispisane čarolijama Avada Kedavra.

Američkog pisca Stivena Kinga prevarili su Vovan i Leksus i tražili da se založi da Zelenski dobije ulogu zlog klovna Penivajza, dok je takođe hvalio ukrajinskog nacističkog saradnika Stepana Banderu kao „velikog čoveka“.

Vovan i Leksus su pozvali Kinga i predstavili se kao ukrajinski predsednik Zelenski, tražeći od autora da pomogne u „informacionom ratu“ i smisli scenario o „surovim“ Rusima i nedužnim borcima bataljona Azov.

Kada je „Zelenski” zatražio od Kinga da napiše „neku vrstu scenarija” u kojem ruski vojnici „siluju” komandanta bataljona Azov, autor je rekao „učinićemo sve što možemo”, uz napomenu da će „videti” šta može lično da učini.

Zatim je „ukrajinski predsednik“ rekao Kingu da je zli klovn Penivajz iz zloglasnog horor romana američkog autora „To“ njegov „omiljeni heroj“. „Zelenski” je zamolio pisca da se pobrine da ga jednog dana odglumi. Dok je King brzo ispravio “Zelenskog” da je Penivajz zapravo loš momak, pristao je da mu pomogne da dobije ulogu.

Kada je „Zelenski” počeo da hvali Banderu, govoreći da je ukrajinski heroj iako je „počinio neke zločine”, uključujući i „zločine nad Jevrejima”, King se oduševljeno saglasio.

“Uvek možete pronaći stvari o ljudima da ih srušite. Vašington i Džeferson su bili robovlasnici – to ne znači da nisu učinili mnogo dobrih stvari Sjedinjenim Američkim Državama. Uvek postoje ljudi koji imaju mane, mi smo ljudi”, rekao je King. „U celini, mislim da je Bandera veliki čovek, a ti si veliki čovek, i Živela Ukrajina!“

Ovo nije prvi put da Vovan i Leksus prevare istaknute ličnosti zapadnog sveta. Nedavno su šaljivdžije vodili poduži razgovor sa još jednom popularnom autorkom, Džej K. Rouling, koja je na kraju razmišljala o ideji da se ožiljak Harija Potera pretvori u ukrajinski trozubac ili da gravira rakete koje ciljaju rusku vojsku sa ubilačkom kletvom „Avada Kedavra“.

MARIO ZNA UŽIVO- Kada OVO čujete, znaćete ŠTA NAS ZAISTA ČEKA- Spremite se dobro jer biće VESELO

Nulta Tačka/SputnikNews