Sve vesti Svet

STRAH SE UVUKAO U KOSTI?! ORGANIZACIJA KOJU FINANSIRA FAUČI ODBIJA DA DOSTAVI DOKUMENTA AMERIČKOM KONGRESU! VEZA VUHANA I ECOHEALTH-a

STRAH SE UVUKAO U KOSTI?! ORGANIZACIJA KOJU FINANSIRA FAUČI ODBIJA DA DOSTAVI DOKUMENTA AMERIČKOM KONGRESU! VEZA VUHANA I ECOHEALTH-a
Pisao Elena Vuk

Četiri meseca pre nego što je Obamina administracija obustavila savezno finansiranje istraživanja profitabilnosti na Američkom tlu, procesa kojim virusolozi manipulišu virusima kako bi bili prenosiviji na ljude, “sestrinska” agencija Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH) – na čelu sa dr. Antonom Faučijem – efektno je prebacio ovo istraživanje na Institut za virusologiju u Vuhanu (WIV) putem donacije neprofitnoj grupi EkoZdravlje( EcoHealth Alliance ), na čijem je čelu Piter Dažak.

Prva rata NIH-ove donacije EkoZdravlja-a u iznosu od 3,7 miliona američkih dolara isplaćena je 666.442 dolara, sa sličnim godišnjim isplatama do maja 2019. godine u okviru projekta “Razumevanje rizika od pojave koronavirusa slepih miševa”, kao što smo primetili u aprilu.

Kao što smo primijetili u aprilu, Laboratorija Instituta u Vuhanu je “godinama otvoreno učestvovala u istraživanjima dobitka funkcije u partnerstvu sa američkim univerzitetima i institucijama” pod vođstvom dr. Ši Žengli( Žena-Slepi miš ), prema izveštaju Vašington Posta Džošua Rogina.

Sada, Dažak odbija da udovolji višemesečnom zahtevu potrežnje dokumenata od republikanaca iz Doma u vezi sa njegovim radom u laboratoriji iz Vuhana, prema Džast Njus( Just The News ).

Dok vladini istražitelji i novinari otkrivaju veliki raspon Dažakovih veza sa Vuhanskim institutom, Dažakov nastavlja da odbacuje kongresni zahtev za tim informacijama.

U aprilu su republikanci iz Odbora za energetiku i trgovinu Doma poslali Dažaku pismo u kojem su ga uputili da, između mnogih drugih dokumenata, preda “sva pisma, e-poštu i druge komunikacije između ( EkoZdravlja ) i ( Vuhanske laboratorije) u vezi sa uslovima sporazuma, koronavirusi slepih miševa, genoma ili genetskog sekvenciranja, SARS-CoV-2 i / ili laboratorijske sigurnosne prakse “u skladu sa ključnim finansiranjem istraživanja NIH-a putem EkoZdravlja-a u laboratoriju u Vuhanu kao primaocu bespovratnih sredstava.

MARIO ZNA DANAS OTKRIVA NOVU 5G LABORATORIJU GOOGLA I NVIDIE! Možda je ovo poslednji put da su neki išli na more!

Ipak, sam Dažak nije sarađivao sa zahtevom. Pomoćnik u Odboru za energetiku i trgovinu ove je sedmice za Džast Njuz( Just News ) potvrdio da odbor “još nije dobio odgovor od Saveza za zdravstvenu zaštitu i Pitera Dažaka na pismo Rodžersa, Gutreja i od 16. aprila.” – preneo je Džast Njuz (JTN )

“Tražili smo od Dažaka da nam pruži informacije za koje znamo da imaju dokaze o poreklu ove pandemije,” rekla je predstavnica GOP-a Keti MekMoris Rodžers( Cathy McMorris Rodgers ), koja je takođe javno prokometarisala kako je primetila Dažakovo odbijanje da odgovori na poziv.

“Doktore Dažak, dobio je Američka sredstva koja su se koristilila za sprovođenje istraživanja koronavirusa slepih miševa na Institutu za virusologiju u Vuhanu”, nastavila je Rodžersova tokom sastanka pod-odbora Doma prošle sedmice. “Američkom narodu dugujete da budete transparentni.”

U međuvremenu, kongresne demokrate zapravo kao da nisu zainteresovane da dođu do istine – jer i same drže sudski poziv u obe komore. Krajnji autoritet, kako primjećuje Džast Njuz( JTN ), ima ta stranka; konkretno predsednik Odbora za energetiku i trgovinu Frank Paloni; koja je posebno povećala finansiranje Faučijevog NIH-a u 2015. godini u iznosu od dve milijarde dolara godišnje do 2020. godine.

Zašto sudski poziv nije izdat više od dva meseca, nejasno je, ali možemo da nagađamo..

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Izvor: ZeroHedge