Sve vesti Youtube

Stručnjak za sajber bezbednost u podkastu Mario ZNA: Anonimusi više ne postoje- Žele da ceo život postane metaverzum

Stručnjak za sajber bezbednost u podkastu Mario ZNA: Anonimusi više ne postoje- Žele da ceo život postane metaverzum

Kako su do sada gledaoci i navikli, najnoviji gost u podkastu Mario ZNA doneo je najnovije informacije, ovog puta iz sveta sajber ili kibernetičke bezbednosti i digitalnog sveta koji je danas već ne samo oko nas već i u nama.

Četvrta industrijska revolucija sa interneta stvari prelazi na internet tela a ne postoji niko stručniji u Srbiji da to približi javnosti do predsednik organizacije “Digitalna Srbija” i stručnjak za sajber bezbednost, Milan Marjanović.

Marjanović je sa Marijem otkrio sve o hakerskom ratu Zapada i Rusije ali je otkrio i koja je uloga Kine u ovom sukobu koji je možda čak i opasniji od onog na površini.

Pored toga ekspert za kibernetičku bezbednost opisao je koja je to stvarna opasnost od veštačke inteligencije koja je sve prisutnija a o kojoj priča i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je aminovao otvaranje kancelarije za Četvrtu Industrijsku Revoluciju u Beogradu.

Da li smo u opasnosti od hakerskog napada i da li država ima alate za odbranu, kolika opasnost vreba i kakva je sudbina svih nas kada je reč o svetu interneta, saznajte u najnovijem videu sa kanala Mario ZNA kojeg možete pogledati odmah ispod ovog teksta:

NultaTačka