Sve vesti Svet

Studija Jejla potvrđuje da je vakcina Fajzer uzrokovala smrt tinejdžera od miokarditisa

Studija Jejla potvrđuje da je vakcina Fajzer uzrokovala smrt tinejdžera od miokarditisa

Prema studiji koju su objavili istraživači kliničke patologije, druga doza Fajzerove eksperimentalne vakcine Covid-19 izazvala je smrt dva dečaka tinejdžera.

Rad, čiji su koautori forenzički patolozi sa Jejla i Univerziteta u Mičigenu, istakao je u utorak na društvenim mrežama renomirani kardiolog dr. Peter McCullough.

“Roditelji i deca bi trebali znati da će se dogoditi još smrtnih slučajeva”, upozorio je McCullough.

Autopsije dva tinejdžera, čija imena, godine i lokacije nisu otkriveni, proučavane su u članku objavljenom u utorak u medicinskom časopisu Archives of Pathology & Laboratory Medicine.

Dvojica tinejdžera “pronađeni su mrtvi u krevetu 3 i 4 dana nakon što su primili drugu dozu vakcine Pfizer-BioNTech protiv COVID-19”, navodi list, dodajući: “Oba dečaka su proglašena mrtvima kod kuće bez pokušaja reanimacije”.

Istraživači su otkrili da dijagnoze smrtonosnog miokarditisa kod dečaka nisu bile “tipične” i više su ličile na toksičnu kardiomiopatiju.

“Mikroskopski pregled otkrio je karakteristike koje liče na povredu uzrokovanu kateholaminom, a ne tipičnu patologiju miokarditisa”, napisali su naučnici, dodajući da bi njihov rad mogao koristiti drugim patolozima u budućnosti.

“Povreda miokarda uočena u ovim postvakcinalnim srcima razlikuje se od tipičnog miokarditisa i ima izgled koji najviše liči na stresnu (toksičnu) kardiomiopatiju posredovanu kateholaminom. Razumevanje da se ovi slučajevi razlikuju od tipičnog miokarditisa i da citokinska oluja ima poznatu povratnu petlju sa kateholaminima može pomoći u vođenju skrininga i terapije.”

U nastavku pogledajte studiju:

Nulta Tačka/InfoWars