Sve vesti Svet

Sudija kamiondžijama iz Otave zabranio da trube iz kamiona i automobila! Ovo je njihov odgovor (VIDEO)

Sudija kamiondžijama iz Otave zabranio da trube iz kamiona i automobila! Ovo je njihov odgovor (VIDEO)

Sudija iz Ontarija je privremeno zabranio konvoju slobode da trubi u centru Otave – kamiondžije su odgovorile trubeći još jače.

Sudija Višeg suda Hju Meklin izdao je desetodnevnu zabranu kako bi sprečio kamiondžije Freedom Convoy-a da trube u centru Otave, rekavši da stanovnici imaju pravo na „tišinu, ako uopšte možemo da upotrebimo taj izraz“.

Pol Čemp, advokat koji zastupa stanovnike centralne Otave u predloženoj višemilionskoj grupnoj tužbi, tvrdio je da glasno i dugotrajno trubenje nanosi nepopravljivu štetu.

Keith Vilson, koji zastupa troje tuženih u ovom slučaju, rekao je Meklinu da će odluka o zabrani imati nacionalni značaj.

Meklin je rekao da je čuo dovoljno dokaza da neprekidno trubenje ima uticaja na stanovnike da je njihovo pravo na mir i tišinu, nadmašilo pravo kamiondžija koji trube da protestuju.

Konvoj slobode je odgovorio na trulu sudijsku zabranu , pogađajte – trubeći

Ovo dolazi nakon što se okupacija Otave od strane Konvoja slobode proteže na svoj 10. dan.

Neprekidne trube kamiondžija dovele su neke stanovnike do tačke nervnog sloma, a neke od tih situacija su i snimljene.

Zanimljivo je videti kanadski pravni sistem na delu: slobodni ste da uživate u „tišini“ u Kanadi, ali niste slobodni da odlučite da li ćete u svoje telo staviti eksperimentalnu mRNA vakcinu.

Nulta Tačka/InfoWars