Sve vesti Svet

Sve je počelo nakon vakcinacije! Džastin Biber otkazuje turneju zbog paralize lica od koje ne može da se oporavi

Sve je počelo nakon vakcinacije! Džastin Biber otkazuje turneju zbog paralize lica od koje ne može da se oporavi

Pevač je najavio da uzima pauzu i privremeno prekida svoju, već odlaganu, svetsku turneju “Justice World Tour”, a sve zbog zdravstvenih problema koji nastali neposredno nakon vakcinacije protiv COVID-a 19.

Muzičar je na društvenoj mreži Instagram napisao da je šest nastupa, koje je odradio uprkos tome što mu je ranije ove godine dijagnostifikovan Remzi Hantov sindrom, „uzelo danak“ i da je sada izmoren.

Justin Bieber says right side of his face is paralysed after virus attack -  Hindustan Times

„Prošlog vikenda sam nastupio na muzičkom festivalu ‘Rock In Rio’ i dao sam maksimum ljudima u Brazilu“, započeo je on, a nakon što se savetovao sa svojim lekarima, članovima porodice i tima, pevač je obožavaoce obavestio da mu je zdravlje prioritet u odnosu na turneju.

“Sada ću napraviti pauzu od turneja. Biću dobro, ali treba mi vremena da se odmorim i ozdravim”, napisao je Džastin Biber.

Do marta 2023. ima 70 zakazanih koncerata u Južnoj Americi, Aziji, Australiji, Novom Zelandu i Evropi. Džastin nije objavio kad bi mogao da se vrati na scenu.

Sve što mediji kriju od javnosti čućete večeras- Mario ZNA uživo donosi nove zabranjene informacije (VIDEO)

Podsetimo, u aprilu je kanadski pevač otkrio da mu je dijagnostifikovan Remzi Hantov sindrom koji karakteriše paraliza jedne strane lica. U isto vreme takođe, neposredno nakon vakcinacije njegova supruga Hejli Biber doživela je moždani udar.

Zbog oporavka je bio primoran da otkaže nastupe do daljnjeg. Tada je objavio video snimak na Instagramu na kojem se videlo da mu je jedna strana lica paralizovana, ali je fanovima poručio da mu samo treba vremena za oporavak.

Inače, Remzi-Hantov sindrom, poznat i kao očni zoster naveden je kao jedna od mogućih nuspojava vakcinacije.

NultaTačka