Sve vesti Svet

ŠVEDSKA ZABRANJUJE ULAZ IZRAELSKIM PUTNICIMA ZBOG DRAMATIČNOG SKOKA BROJA OBOLELIH UPRKOS VISOKOJ STOPI VAKCINACIJE

Švedska je druga zemlja EU nakon Portugala koja je zabrinala ulaske u svoju zemlju iz Izraela  zbog rekordnog broja infekcija u toj zemlji uprkos najvećem broju vakcinisanih.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Privremena zabrana putovanja u skandinavsku zemlju stupa na snagu 6. septembra i ističe 31. oktobra, osim ako se ne produži.

Liban, Crna Gora i Severna Makedonija su takođe dodati na crnu listu.

Ministar unutrašnjih poslova Mikael Damberg naveo je naglo povećanje zaraze koronavirusom kao razlog zašto su zemlje uklonjene iz izuzeća zabrane putovanja, rekavši da je, unatoč uspješnoj izraelskoj kampanji cijepljenja , zemlja još uvijek dom velikim grupama nevakcinisanih ljudi koji su dopustili širenje zaraze .

BORBA SA PANDEMIJOM ISKRIVLJENE STVARNOSTI – BUKVAR PSIHOLOŠKE ODBRANE

Ministar unutrašnjih poslova Mikael Damberg naveo je naglo povećanje zaraze koronavirusom kao razlog zašto su zemlje uklonjene iz zelene zone rekavši da je uprkos uspešnoj izraelskoj kampanji vakcinisanja, zemlja još uvek opasna.

Švedska je druga zemlja EU koja je zabranila dolaske iz pravca Izraela.

Italija je u ponedeljak najavila ograničenja za Izraelske putnike, pri čemu je ova država odlučila da dozvoli ulazak samo za vakcinisane putnike i one koji su se oporavili od COVID-a 19 kao i za one osobe koje imaju negativan test na COVID-19.

Potezi Švedske, Portugala i Italije slede preporuke EU da ponovo uvedu ograničenja za Izraelćane.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

NultaTačka/i24News