Sve vesti Svet

Svetski ekonomski forum promoviše plan za blokiranje sunčevih zraka „svemirskim mehurima“

Svetski ekonomski forum promoviše plan za blokiranje sunčevih zraka „svemirskim mehurima“

Svetski ekonomski forum (WEF) promoviše plan za blokiranje Sunca korišćenjem „svemirskih mehurića“, navodno za borbu protiv „klimatskih promena“. Blokiranje sunca je glavna globalistička zavera u koju je umešan Bil Gejts. Ako globalisti uspeju da blokiraju ili priguše sunčeve zrake, kako će čovečanstvo biti pogođeno time?

Ovo je pitanje koje američki kvislinški politički lideri ne postavljaju uopšte. U međuvremenu, WEF Klausa Švaba i drugi globalistički entiteti izgleda da su odlučni da blokiraju Sunce, kao što je zlikovac iz crtanog filma gospodin Berns neuspešno pokušao da uradi u Simpsonovima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели World Economic Forum (@worldeconomicforum)

Uznemirujući video koji je podelio WEF navodi da „naučnici MIT-a kažu da bi ’svemirski mehurići’ mogli da pomognu da se preokrenu klimatske promene reflektujući sunčevu toplotu dalje od Zemlje“. Video predstavlja ovaj proces kao „geoinženjering“. U snimku se objašnjava da bi „mehuriće u svemiru proizvodili roboti“ i „Oni bi formirali površinu veličine Brazila“.

Jasno je da je Sunce važan deo našeg ljudskog iskustva. Kroz istoriju, ljudi su imali koristi od blagotvornih zraka Sunca. Međutim, izgleda da globalistički Novi svetski poredak želi da ugasi iskustva koja ljudskim bićima daju zdravlje, toplinu i radost. Kako će nas buduće generacije posmatrati ako jednostavno dozvolimo zlonamernim oligarsima da blokiraju naše prelepo Sunce?

Prethodno je gospodin Berns želeo da blokira Sunce u Simpsonovima:

Nulta Tačka/InfoWars