Stav Sve vesti

SVI ONI KOJI ĆUTE DOK ,,VLAST” U SRBIJI SA NJIHOVIM MEDIJIMA PRAVI PODELU U NARODU ZBOG VAKCINA, JEDNAKO SU KRIVI! SLEDEĆI NIVO JE: ,,TI SI KRIV ŠTO JE NEKO UMRO”

Upravo završih razgovor sa bratom i eto složili smo se da nam je preko potreban jedan veliki, Biblijski potop, eto bez obzira što živimo časno i pošteno, što smo pravični i poštujemo Božije zapovesti, nema veze samo da ovo stane.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Malo morgen da stane, pa zar nije to ono što oni žele? Predaja. Da dignem ruke, da ti digneš ruke i kažeš: ,,brate, ja ne mogu više”.

Svako ima svoje tumačenje Svetog Pisma, bilo ono Stari zavet, Novi, Kuran, Tora, ma bio to i Marx (jer ima i komunista kojima je preko glave), ni u jednoj od tih svetih pisama, knjiga ne postoji predaja, ne postoji kraj već novi početak ali da ne ulazim u teologiju već da se držim poente, ovi koji su na vlasti ne čitaju ništa drugo osim Soroševih priručnika, Kisindžerovih saveta 3 u 1 i Švabovih sabranih dela, u tome je problem.

Oni koji propagiraju to što ovi što čitaju pričaju, izgleda da su bežali sa nastave dok su na Tavistoku pokušali da ih obuče kako da manipulišu javnim mnjenjem. Bežali bre kažem vam, te tuke ne mogu da podnesu ništa više od hitova Seke Aleksić i to im je fizika verujte mi samo su oni spremni da za 30 000 dinara rade ono što prostituke neće da rade za 2000 evra plus vazelin.

Šta nam govore naslovnice novina sa kojima možete samo da obrišete dupe i da zatrujete zadnjicu mastilom? Šta nam govore pritisci i odluke direktora kliničkih centara, bolnica, komora da svako ko se vrati sa odmora a nije vakcinisan o svom trošku radi PCR test. Šta nam govore govori Aleksandra Vučića koji je više puta pomeno ustav nego Oranžinu (mislim na Đilasa) a to se ne dešava.

Sve to nam govori o neverovatnom ,,gasiranju” što bi rekli mladi koji po njima imaju nizak IQ i antivakseri su samo zato što eto ne žele da ih neko bode tamo nekim iglama, nađe se po koji narkoman da ode na koncert Bajage ili na Exit i on je redovno vakcinisan ali 99% mladih želi da živi a vi ste im uzeli život a sada želite da ga preprodate.

Gasiranje, da. Panika da. Ta panika da ne bi urušila vlast mora hitno da se prebaci na narod. Mora hitno da se pretvori u strah koji rezultira lakšom kontrolom. Vlast ume samo jezikom straha i nasilja da funkioniše, ona ne ume da reaguje na stabilnu akciju, prosto ne ume i zato želi da uradi ono što je danas umalo i uradila.

Uz pomoć svojih trulih medija, botova i to ne naprednjačkih botova već Đilasovih ili Jeremićevih ili bilo kojih koji su promovisali vakcine doveli su do toga da danas već vidimo na društvenim mrežama: ,,Oni” i ,,Mi” i to dolazi ponoviću iz tabora onih koji se bore za ljudska prava. Bagro belosvetska, vi i vaši primalni nagoni kada se saberu i pomnože sa 242-23 daju ukupan IQ=30.

Uostalom, znamo kako oni funkcionišu ta bagra neopevana, znamo ko su po imenu i prezimenu i mogu da ih navedem i navešću ih svaki put ali ko su oni koji im pomažu više nego iko. Ko u stvari gura ove agende više od samih promotera, propagatora, političara? Ko?

Pa oni koji ćute a čija su dupeta u procepu. Oni.

Oni kojima se uvode obaveze vakcinisanja, kojima prete, koje ucenjuju, koje ponižavaju, vređaju, pljuju pa ponovo prete, E, oni su ti.

Svi oni medicinari koji ćute, oni su odgovorni pa čak i više nego onaj direktor Kliničkog centra u Kragujevcu. Sve medicinske setre koje ćute, lekari, specijalisti, radnici hitne pomoći, tehničari, spremačice svi oni su krivi.

Svi oni pravnici, advokati koji su vas do juče pozivali da izađete na proteste kako bi im pomogli da nastave sa pijačarskim parnicama, svi oni koji ćute da kada njihovih kolegama neki bizon zalepi na vrata odluku da ne mogu da uđu ukoliko nisu vakcinisani, svi oni zajedno su krivi, nema razlike.

Svaki političar naravno koji je ostao nem na današnji i jučerašnji dan i brine se samo da li će da gostuje na RTS-u ili B92 je sada zvanično mogu da kažem njihov igrač, njihova igračka. Igrač je već ozbiljna figura ovo su najniži leveli igrice.

Sve one vođe pokreta raznoraznih koji nisu vikali danas na sav glas ,,nepravda”, ,,nepravda” su takođe poltroni.

Svi novinari ili takozvani novinari koji mogu da prećute ova zbivanja u svetu ali najpre u Srbiji, ti naši patriotski novinari ili levičarski ili oni koji raskrinkavaju a ćute, ti likovi i te ,,ribe” oni rade za njih i to džabe.

Narode, danas i juče i sutra ne postoji važnije pitanje od pitanja slobode, kakva ekologija, kakvi ratovi, kakva prava Vlaha (uz dužno poštovanje), kakva EU, kakva Evroazijska Unija, kakvi bakrači. Ne postoji danas ni za jednog čoveka koji priča o slobodi ni jedno važnije pitanje od same slobode i svi koji propagiraju bilo kakvu drugu priču osim krajnje slobode rade na tome da ne budete slobodni i TAČKA.

CNN je već počeo sa kampanjom: ,,Vi ste krivi ako niste vakcinisani a neko je umro”. Pričam već nekoliko meseci o tome, da bi bili spremni. To vreme je tu, vreme kada će direktno početi da vas okrivljuju za nečiju smrt i zato pišem ovo da bi svi znali da niste krivi i da nećete biti krivi, da i oni znaju da postoji makar jedan medij u Srbiji koji sme da kaže šta planiraju jer otkrivanjem njihovih planova mi izbijamo ispred njih i tako uvek mora ostati. Mora.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”