Stav Sve vesti

TAMAN KADA JE PRDEŽ POSTAO PRIHVATLJIVIJI OD KAŠLJANJA U SUPERMARKETU ,,NAUKA” JE OPET POTVRDILA DA NIJE ,,NAUKA”! REKAO SAM VAM DA ĆE OVO DA SE DESI *STAV* *Mario Bojić*

Taman sam pomislio da odmorim 3 minuta koliko dnevno i imam vremena jer ne želim da narod propusti ni jednu informaciju koja je od vitalnog značaja kad ono, baksuz, ništa od odmora.

I dok se mnogi spremaju psihički i fizički da gledaju rijaliti ,,Vučić”, rijaliti koji ugrožava mnoge na više načina, direktno, životno te stoga razumem zabrinutost ja sam i pre njegovo gostovanja postao vrlo zabrinut, šta pre gostovanja?

Čini mi se da sam baš u ovo vreme prošlo godine u jednom od videa iz zezanja više nego iz ozbiljnosti rekao: ,,šta će sada da proglase kao simptom koronavirusa i na koji način će sve smisliti da se virus širi”. To se nije desilo jednom da o tome pričam jer ludilo je svakodnevno i ekipa koja kroji histeriju svakodnevno nam puni već preopterećene mozgove svojim novim studijama, upozorenjima, zaključcima tj. na kraju se ispostavi greškama koje mi plaćamo jer mi snosimo posledice njihovih slučajnih ili namernih grešaka.

Elem, danas mi je dragi moji slobodni ljudi na ekranu mobilnog telefona u toku tog mog trominutnog odmora iskočila vest da su naučnci utvrdili da se putem PRDEŽA može širiti koronavirus.

Svi živi su preneli tu vest…

I ja tako gledam i ne verujem, mislim da sam od uzbuđenja i sam pustio neki gas ali to je manje bitno svakako od činjenice da ,,NAUČNICI” i sada zvanično mogu da tvrdim nisu normalni i ne žele nam dobro.

Nije mi trebalo godinu ipo dana da to znam, znam do od kada sam prvi put startovao komp ali da do ovog ludila dođe i da se započne sa širenjem priče da se prdežom može širiti koronavirus i da su gaće dobra zaštita a to kaže ,,nauka”, mislim bolje da prdnem neko da bacim ovaj računar sad kroz prozor.

Ali hej, stanite, njih je prdež doveo do ovde, prdež od prehlade a nas je i dalje u slobodi ostavio i drži nas volja i strpljenje. Ovo jeste njihov specijalni rat koji je nekoliko puta opasniji od konvencionalnog jer kada su puške u pitanju imaš brda a kada je u pitanju rat informacijama on vas stigne i dok ste u wc-u ne pita vas da li se predajte ili ne, uništava vas dok boravite u svom domu.

I onda, taman kada je prdež postao prihvatljiviji od kašlja u supermarketu dođu ,,naučnici” i pokušaju da mi oduzmu i tu slobodu. Znači sada kao i do sada u prodavnicu idem bez maske, nosim šorc ali ne nosim gaće i prdenje.

Još kada mi za vrat skoče ovi što čuvaju ,,životnu sredinu” jer emitujem gasove. Nemojte vi ovo da radite, ostavite ovo profesionalcu.