Region Sve vesti

TONI CETINSKI: ,,NA NAŠE KONCERTE SU SVI DOBRODOŠLI BEZ PODELA NA OVE I ONE, ČEKAM VAS NA ULAZU”

Od kada je u svetu počela da vlada COVID histerija od tada je naša zemlja kao što su i susedne u svakom mogućem pogledu pokušala da isprati ,,trend” dodvoravanja onima koji pišu pravila ponašanja.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Od zaključavanja do masovnog testiranja pa sve do danas kada države koje su nekada činile bivšu državu Jugoslaviju pokušavaju (na svu sreću se plaše) da nametnu obaveznu vakcinaciju.

Bez obzira što se plaše, jer mentalitet ljudi sa ovih prostora je takav da se prosto protiv njega ne može, krizni štabovi, stožeri, kako god oni bili nazivani zajedno sa vlastima kroz ucene već neko vreme pokušavaju da ,,animiraju” javnost da se vakciniše.

Primere ucene možemo da vidimo na nekoliko strana, od medicinskih ustanova do ugrožavanja radnih mesta ali svakako i na festivalima, koncertima. Tako je npr. Bajaga koji je održao koncert (uspavanku) na Tašmajdanu dozvolio da se vrši segregacija onih koji su želeli da ga slušaju uživo.

TRAGI-KOMIČNO! CDC OBORIO SVOJU ODLUKU IZ MAJA MESECA!,,I VAKCINISANI TREBAJU DA NOSE MASKE”

EXIT festival je čak pored toga radio i na promociji vakcinacije direktno pozivajući mlade da se vakcinišu ali manjak uticaja doveo je do kontra-efekta.

Ovog puta nije u pitanju nova zabrana niti nova ucena već glas i reč poznatog pevača iz Hrvatske koji je od početka COVID histerije uspevao da šalje poruke koje se ne slažu sa agendom, apelujući na slobodu izbora pri lečenju.

Kao i tada, tako i sada u jeku sezona nastupa, Toni Cetinski je rešio da se oglasi za javnost putem društvenih mreža te stavi do znanja da na njegovim koncertima neće biti segregacije društva i odvajanja vakcinisanih od nevakcinisanih.

On je tako na svom profilu podelio objavu koja je pokrenula lavinu pozdrava što zbog njegove odluke ali jednako tako zbog apela da je ,,bilo dosta deljenja”.

Cetinski je tako ušao u klub poznatih muzičara koji su se javno usprotivili deljenju stanovništva ali ono što je bitnije od toga, bez obzira što ga mnogi od nas nismo slušali, sada ćemo svakako početi dok ćemo Ace i ostale Lukase ostaviti da ,,kreče”.

Svaka čast Cetinski.