Sve vesti Svet

Tramp: Amerika je na ivici ekonomskog sloma, Bajdenovo fizičko i mentalno zdravlje se pogoršava

Tramp: Amerika je na ivici ekonomskog sloma, Bajdenovo fizičko i mentalno zdravlje se pogoršava

Fizičko i mentalno zdravlje američkog predsednika DŽozefa Bajdena se pogoršava, kao i stanje cele zemlje, izjavio je bivši američki predsednik Donald Tramp.

“Ništa ne možemo učiniti da zaustavimo mentalni i fizički pad DŽoa Bajdena. Vašim glasanjem u novembru (za Kongres) možemo zaustaviti propadanje naše zemlje“, poručio je u subotu Tramp pristalicama na mitingu u američkoj saveznoj državi Mičigen, prenosi TASS.

Sjedinjenim Američkim Državama ne prete najviše ni Rusija ili Kina, već aktuelna vlast, rekao je Tramp.

„Imamo predsednika koji nema pojma šta se dešava, nema pojma šta radi ili šta govori…. Predsednički izbori su namešteni i pokradeni, i zbog toga se uništava zemlja“, prenosi agencija Blumberg.

Prema Trampovim rečima, ovakvo stanje je najozbiljnija pretnja zemlji. Tramp je takođe istakao da su SAD na ivici „ekonomske noćne more“.

TAJNI NAPAD SZO-a! Ovo je novi plan iz senke- Imamo još samo GODINU DANA

Tramp je 27. marta na skupu pristalica u Komersu u DŽordžiji zamerio aktuelnoj administraciji Bele kuće zbog situacije oko Ukrajine i nazvao Bajdena „ubicom američkog sna“ i rekao da kao rezultat Bajdenove destruktivne politike, zemlja ide dođavola.

Izbori na sredini mandata za američki Kongres biće održani u novembru, a biraće se svih 435 članova u Predstavničkom domu i 35 od 100 mesta u Senatu, navodi TASS.

Zemlja snova?! Nestašica u Americi, novinarka objavila fotografije polupraznih rafova (FOTO)

NultaTačka/Mediji