Sve vesti Svet

Tramp: Bajden je oboleo od demencije, ne od COVID-a

Tramp: Bajden je oboleo od demencije, ne od COVID-a

Donald Tramp je trolovao Džoa Bajdena sugerišući da je predsednik oboleo od demencije, a ne od COVID-a, i da razmišlja o preseljenju u starački dom.

Tramp je dao komentare na Truth Social nakon što je otkriveno da je četvorostruko vakcinisani Bajden drugi put dobio COVID-19 u periodu od dve nedelje.

„Drugi napad Covid-a na Džoa Bajdena, koji se ponekad naziva kineski virus, njegovi lekari su nažalost pogrešno dijagnostikovali. Umesto toga, on ima demenciju, ali se na sreću dobro oporavlja“, napisao je Tramp.

„Džo razmišlja da se preseli u jedan od onih prelepih staračkih domova u Viskonsinu, gde je skoro 100% štićenika nekim čudom, i po prvi put u istoriji, imalo snage i energije da glasa – čak i ako su ti glasovi dati protivzakonito“, dodao je on.

Bajden je pušten iz izolacije u sredu prošle nedelje nakon što je test bio negativan na virus i nakon što je završio petodnevni kurs Pakslovidom.

Međutim, u subotu je objavljeno da je Bajden ponovo bio pozitivan, iako je Bela kuća tvrdila da on nema nikakve simptome.

Kao što smo dokumentovali, mnoge vrhunske demokrate i dalje nisu ubeđene da Bajden može uspešno da se kandiduje za reizbor 2024. godine, navodeći njegovo očigledno kognitivno oštećenje koje se samo pogoršava.

null

Njujork tajms je objavio članak u kome se žali zbog činjenice što će Bajdenova dvostruka dijagnoza COVID-a „komplikovati njegove napore da svoju bolest pretvori u pozitivnu priču“ i odložiti njegova putovanja u kampanju podrške demokratskim saveznicima.

Novine su takođe zabrinute da će još jedan primer tretmanom Pakslovida koji izaziva ponovnu dijagnozu COVID-a učiniti da Pfizer izgleda loše.

Izveštaj je priznao da je broj slučajeva ponovne dijagnoze kovida izazvanih lekom „verovatno znatno veći“ od onih koje je priznao sam Pfizer.

Nulta Tačka/InfoWars