Sve vesti Svet

Tramp na večeri Heritidž fondacije: Klimatska histerija je prevara, tako uništavaju privredu

Tramp na večeri Heritidž fondacije: Klimatska histerija je prevara, tako uništavaju privredu

Bivši predsednik Tramp održao je govor na godišnjoj konferenciji rukovodstva Heritidž fondacije u Ritz-Carltonu u četvrtak, gde je govorio o nizu pitanja, među kojima je glavno uništavanje američke ekonomije od strane radikalne levice putem „prevare klimatske histerije“.

„Jedan od najhitnijih zadataka ne samo za naš pokret već i za našu zemlju jeste da se odlučno pobedi obmana klimatske histerije“, rekao je predsednik.

Predsednik je istakao kako se radikalni pokret za zaštitu životne sredine pretvorio iz marginalnog verovanja među američkom omladinom u podmukli cilj koji sada aktivno „uništava američku ekonomiju, slabi našu bezbednost i uništava našu srednju klasu“.

„Poremećena ideologija Green New Deal-a je ogromna ekonomska rana koju smo sami sebi naneli“, rekao je predsednik. „Pomaže da se podstakne rastuća inflacija. To uzrokuje da troškovi hrane, prevoza, stanovanja i podizanja porodice naglo rastu”.

Najgore od svega, dodao je predsednik, je to što je nedostatak energetske nezavisnosti Amerike stavio zemlju na „milost Iranu, Rusiji, Venecueli i drugim neprijateljskim stranim nacijama—sve dok sedimo na okeanima tečnog zlata pod našim nogama”.

Ova katastrofalna predviđanja i pozorišna histerija postali su efikasno oruđe za „sticanje moći i kontrole nad celim društvom“, rekao je predsednik.

MARIO ZNA i DAMNJAN KNEŽEVIĆ- UDARNO- Evo šta će se desiti ukoliko Vučić uvede SANKCIJE RUSIJI

Nulta Tačka/InfoWars