Sve vesti Svet

Tramp odgovorio Klintonovoj nakon saznanja da su mu smeštali: To je kažnjivo smrću

Tramp odgovorio Klintonovoj nakon saznanja da su mu smeštali: To je kažnjivo smrću
Pisao Elena Vuk

Bivši predsednik Donald Tramp nije se ustezao povodom “otkrića” Hilari Klinton o “operativcima” koji su presretali internet saobraćaj njegove kancelarije u Beloj kući, nazivajući taj podmukli čin “kažnjivim smrću”.

Specijalni savetnik John Durham otkrio je u sudskom podnesku u petak da je tehnički izvršni direktor povezan s Klintonovom kampanjom “iskoristio” internet saobraćaj Bele kuće kako bi izmislio vezu između njegove kampanje i ruske vlade.

Najnovija molba specijalnog savetnika Durhama pruža neosporne dokaze da su moju kampanju i predsedništvo špijunirali operativci plaćeni kampanjom Hilari Klinton u nastojanju da razviju potpuno izmišljenu vezu s Rusijom”, rekao je Tramp u izjavi u subotu.

Ovo je skandal daleko većeg obima i razmera od Votergejta i oni koji su bili uključeni i znali za ovu špijunsku operaciju trebali bi biti predmet krivičnog gonjenja.

“U jačem periodu u našoj zemlji, ovaj zločin bi bio kažnjen smrću. Osim toga, trebalo bi isplatiti reparacije onima u našoj zemlji koji su ovim oštećeni”, dodao je on.

U svom podnesku, Durham je objasnio kako su Rodney Joffe, poznat kao Tech Executive-1 u optužnici protiv Klintonovog advokata Michael Sussmann-a i njegov tim u Georgia Tech-u “iskoristili” podatke iz internet saobraćaja koji se odnose na Trump Tower, Trumpov stan u Central Parku i Izvršnu kancelariju predsednika Sjedinjenih Država.

Durham je u septembru 2021. godine optužio Sussmann-a da je lagao glavnog savetnika FBI-a James Baker-a o navodnoj vezi između Trampa i ruske banke Alfa banke koja je izazvala kontraobaveštajnu operaciju FBI-ja poznatu kao Crossfire Hurricane protiv Trampa 2016. godine.

Durham je imenovan od strane bivšeg državnog tužioca William Barr-a 2019. da istražuje postupke FBI-ja u vezi s njegovom “istragom” obmana o dosluhu s Rusijom.

Izgleda da je Tramp sve vreme bio u pravu – opet!

Nulta Tačka/InfoWars