Sve vesti Svet

TRAMP pokreće STRIMING platformu sličnu Netfliksu na kojoj će se emitovati zabranjene emisije i cenzurisani autori

TRAMP pokreće STRIMING platformu sličnu Netfliksu na kojoj će se emitovati zabranjene emisije i cenzurisani autori

Medijska kompanija bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa planira lansirati novu uslugu striminga sa “sadržajem koji nije za ultra levičare”.

Prema podnesku od 16. maja Trump Media and Technology Group (TMTG), medijska kompanija bivšeg predsednika SAD planira da pokrene pretplatnički servis za striming pod nazivom “TMTG+” koji sadrži sadržaj koji nije za levičare, a ima za cilj da “otkaže ‘kulturu otkazivanja’ ,'” i obavezuje se da neće cenzurirati kreatore sadržaja zbog njihove političke ideologije.

“TMTG veruje da postoji potreba za kvalitetnim programom koji ne drži predavanja svojim gledaocima ili predstavlja samo jedan ‘prihvatljiv’ pristup nekoj temi. Zabavljači, komičari i kreatori često su bili pokretači promena u našem društvu. Kako veliki medijski konglomerati postaju sve monolitniji u svojim stavovima, oni poništavaju one koji se ne slažu, a glasovi se stišaju”, navodi se u podnesku.

Programi će, navodi se u prijavi, biti “sličan” Netflixu i uključivaće “komediju, otkazane emisije, programe specifične za Trampa, emisije zasnovane na veri, porodičnu zabavu, emisije koje prihvataju Drugi amandman i vesti”.

Sudbina CELOG SVETA je na samo par meseci OD NAS- “ELITE” se ovoga plaše

U dokumentu nije naveden datum lansiranja platforme.

Planovi za TMTG+ dolaze kao ekspanzija na TMTG-ovu platformu društvenih medija pokrenutu u prvom kvartalu 2022. godine, Truth Social . Platforma za striming je jedna od strategija rasta TMTG-a da postane „potpuno integrisana“ medijska i tehnološka kompanija“ promovisao slobodno izražavanje o svim pitanjima“, navodi se u podnesku.

TMTG+ će takođe imati podkast platformu kao deo svog striming servisa.

Ostale strategije rasta TMTG-a uključuju širenje TruthSocial-a, TMTG-ove platforme društvenih medija pokrenute početkom 2022. godine, praćenje strateških akvizicija i povećanje ponude proizvoda, saopštila je kompanija.

Tramp je platformu društvenih medija zamislio kao sredstvo za “vraćanje slobode govora u Americi”.

“Novo doba cenzure je katastrofa za našu zemlju. Stvari su bile daleko bolje u danima kada smo vodili naše debate žestoko i otvoreno, a onda smo mogli zajedno ići napred, kao Amerikanci, sa obe strane znajući da su se čuli njihov glas i njihovi najbolji argumenti”, rekao je Tramp početkom godine

“Na kraju, malom broju moćnih ljudi koji svi misle isto i žele utišati svakoga ko misli drugačije ne može se verovati da će kontrolisati gotovo svaku veliku medijsku, tehnološku i zabavnu kompaniju u Americi”, rekao je Tramp.

“Odlučan sam da slomim njihovu gušu nad glasovima američkog naroda – ne samo za sebe i svoje pristalice, već i za Sjedinjene Američke Države!”

NultaTačka/ZeroHedge