Sve vesti Svet

TRAMP pozvao da se uvedu smrtne kazne za DILERE DROGE I TRGOVCE BELIM ROBLJEM (VIDEO)

TRAMP pozvao da se uvedu smrtne kazne za DILERE DROGE I TRGOVCE BELIM ROBLJEM (VIDEO)

Bivši predsednik Amerike Donald Tramp pozvao je da se oni koji dijuliju drogi, trguju ljudima i one koji ubijaju policijace suoče sa smrtnom kaznom tokom skupa Save America održanog u Las Vegasu u Nevadi u petak uveče.

Tramp je rekao :

Dakle, ovo je malo kontroverzno. I ja ću ili dobiti ovacije – i nije me briga za ovacije, mene zanime naša zemlja –  Ali vreme je konačno da se to kaže. Ako pogledate zemlje širom sveta…Jedine koje nemaju problema sa drogom su one koje uvode smrtnu kaznu za dilere droge. Oni jedini, nemaju nikakav problem.

Tramp je takođe dodao da bi trgovci ljudima i oni koji ubijaju policiju trebalo da se suoče sa smrtnom kaznom.

„Oni koji ubijaju policajce, kao i oni koji ubijaju kroz trgovinu ljudima“, nastavio je on.

„Dakle, možemo biti ulični čvrsti i pametni i okončati naš problem ili možemo biti politički korektni, slabi i iskreno, izuzetno glupi“, rekao je Tramp. „Što je verovatno način na koji ćemo i dalje biti i izgubiti milione i milione ljudi u pošasti kakvu naša zemlja i većina drugih zemalja nikada ranije nisu videle.

„Zato učinite nešto po tom pitanju. To je jedini način na koji ćeš pobediti”“, dodao je bivši predsednik.

Trampovi komentari o dilerima droge koji dobijaju smrtnu kaznu usklađeni su sa izveštajima tokom njegovog predsedništva 2018. da je on podržavao tu politiku.

Džonatan Svon iz kompanije Akios izvestio je da je Tramp tajno favorizovao ovu politiku u februaru 2018. Međutim, samo mesec dana kasnije, Tramp je javno podržao politiku.

„Ako ne budemo oštri prema dilerima droge, gubimo vreme“, rekao je tada. “Ta čvrstina uključuje smrtnu kaznu.”

Tramp je u petak uveče prisustvovao kampanji u Las Vegasu u ime Adama Laksalta, kandidata za američki Senat, i šerifa Džoa Lombarda, kandidata za guvernera. Tramp bi trebalo da u subotu govori na Aljasci u znak podrške kandidatkinji Sari Pejlin za Predstavnički dom SAD i kandidaturi Keli Čibake za američki Senat..

MARIO ZNA UŽIVO- OVO su hteli da SAKRIJU OD VAS- Desilo se nešto što će PROMENITI NAŠU BUDUĆNOST

NultaTačka/Breitbart