Sve vesti Svet

TRAMP SE OGLASIO NAKON NIZA DOKAZA O NEPRAVILNOSTI NA IZBORIMA U SAD-u! ,,DOSTAVITE RUTERE, ŠTA POKUŠAVATE DA SAKRIJETE?”

Nakon što su utvrđene nepravilnosti na glasačkim mestima u državama Arizona i Džordžija mejnstrim mediji se ponašaju kao da je Tramp nestao sa lica zemlje no sve je sasvim suprotno od toga.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Posle utvrđivanja manipulacije glasovima, dupliranjem pa i klasičnim falsifikovanjem administraciji Džozefa Bajdena se trese pod nogama kao i onima koji su učestvovali u ovim mahinacijama.

Protekle nedelje za vreme saslušanja povodom navoda o krađi glasova u Arizoni sasvim neočekivano, prezentacioni websajt Dominion-a, firme koja je sprovodi funkcionalnost glasanja u SAD-u je pao.

Danas nakon nekoliko otkrića povezanih sa dupliranim glasovima i nameštanjem izbora oglasio se i Donald Tramp koji je u svojoj izjavi oštro napao odgovore te ponovio da su izbori u Americi bili namešteni.

,,Zbog čega odbor iz Maricopa kauntija iz Rina ne dostavi rutere? Šta to pokušavaju da sakriju? Bore se za život ili smrt. Šta se dešava? Dajte te rutere. Da li ovo znači da su izbori sasvim suprotno njihovim izjavama bili povezani na internet? Prevara sa glasovima 2020 godine je monumentalna i činjenice koje to dokazuju izlaze na dnevnom nivou”- poručio je Tramp u svom saopštenju za javnost

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”