Sve vesti Svet

TRAMP TRAŽI OD KINE DA PLATI ODŠTETU CELOM SVETU! Kina mora da plati- Virus je iz njihove laboratorije

TRAMP TRAŽI OD KINE DA PLATI ODŠTETU CELOM SVETU! Kina mora da plati- Virus je iz njihove laboratorije

Bivši predsednik SAD-a Donald Tramp tokom svog govora u Severnoj Karolini u subotu uputio je oštre poruke Kini, rekavši da je ta zemlja direktno odgovorna za pandemiju COVID 19.

” Svi bismo trebali jedinstvenim glasom izjaviti da Kina mora da plati ”, izjavio je Tramp razveseljenoj gomili republikanaca.

Donald Tramp je pozvao Kinu da plati svetu 10 triliona dolara kao kompenzaciju za ekonomsku devastaciju i ukloni sve dugove koje druge zemlje mogu da duguju.

Trump speech yesterday: Former president returns to stage at North Carolina Republican convention, teases 2024 run - ABC7 Chicago

” Sve nacije treba da rade zajedno kako bi Kini predstavile račun za najmanje 10 triliona dolara za nadoknadu štete ”, rekao je Tramp. ” Kao prvi korak, sve države trebale bi kolektivno da otkažu svaki dug koji duguju Kini kao depozit za reparacije. Zemlje sveta više ne bi trebalo da duguju novac Kini ”, dodao je on.

” Mediji, demokrate i takozvani stručnjaci sada konačno priznaju ono što sam prvi put rekao pre 13 meseci: Dokazi pokazuju da je virus poreklom iz laboratorije koju drži kineske vlade”, rekao je Tramp.

Šta se krije iza razvoda Bila i Melinde Gejts? Advokat otkriva da nije sve tako kako su oni predstavili javnosti

Tramp je prvi od predsednika koji je zatražio od Kine da isplati Amerikancima i svetu 10 triliona dolara u izjavi prošle nedelje za ” smrt i razaranje koje su prouzrokovali ”.