Sve vesti Svet Video

TRANSRODNI YOUTUBER-KA UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA DEMENTNE MAJKE

Pisao Elena Vuk

YouTube-er/ka Chris Chan (39), koji se identifikuje kao žena i biće smešten u ženski zatvor, uprkos tome što je biološki muškarac, nakon što ga je policija uhapsila i zavela kao žensko, i sve to nakon što je silovao svoju majku.

Vloger/ka i umetnk/ica, koja sebe naziva Christine Weston Chandler, uhapšena je nakon što su procureli telefonski pozivi u kojima se navodno otkriva priznaje da je silovao svoju majku (79) koja pati od demencije.

Chandler(ova) se nalazi u Regionalnom zatvoru Centralne Virdžinije zajedno sa 59 drugih zatvorenika. Zatvorena je bez kaucije zbog sumnje polne radnje-incesta i silovanja, krivično delo za koje je zaprećena kazna do 12 godina zatvora.

Chandler-ova je biološki muškarac, ali se deklariše kao transrodna žena od 2014.

Chandler-ova je u ponedeljak prebačena iz zatvora u okrugu Henrico u okrug Green-e, gde je kancelarija šerifa dala izjavu kojom je potvrđeno njeno hapšenje.

Chandler-ova već dugi niz godina živi sa svojom 79-godišnjom majkom Barbarom u Ruckersville-u u Virdžiniji.

Chandler-ova je najpoznatiji-ja po stvaranju likova iz stripova Sonic-hu, koji je nešto između Pikachu-a i Sonic-a ježa, i njihovog ljubavnog interesa, Rosech-u.

Njen/njegov YouTube kanal ima više od 50.000 pretplatnika.

Chandler-ova je navodno priznala da je situaciji pristupila “pažljivo i oprezno” nakon godina gajenja seksualnih osećaja prema majci, pa čak i sanjanja o seksu sa njom.

Sve je to on/ona izjavio svojoj drugarici u telefonskom razgovoru, koji je bio snimljen i nekako izašao u javnost.
Pred kraj razgovora, Chandler-ova jasno kaže svojoj prijateljici: “Bog … je rekao da je to u redu.”

Chandler-ova je godinama više puta predstavljala svoju majku na svojim stranicama po društvenim mrežama, poslednji put 11. jula, kada je podelila fotografije Barbare kako se frizira.

Barbie Chan se ošišala. Ja sam to uradio; prvi put ošišati bilo koga. Izgleda jako dobro “, napisala je on/ona.

Chandler-ova poslednja javna objava objavljena je 30. jula, kada je delimično tvitovala: “Danas je u zraku drama. Poziva se svako od vas da se povuče iz bilo kojih i svih drama, tračeva, glasina i bilo čega drugog što će vam se, a već je bilo, približiti danas.”

Sledećeg dana, 39-godišnju YouTube zvezdu snimio je podcaster alt-right Ethan Ralph kako ga policija hapsi u Regency Inn-u u Richmondu u Virdžiniji.

“Poštujem, ovako sam dobar”, čuje se u videu Chandler sa lisicama na rukama, pre nego što doda da će “sve uspeti”.

Ovo nije Chandlerov-va prvi susret sa zakonom. U oktobru 2011. Chandler i njegova majka su uhapšene nakon što je Barbara svojim automobilom udarila upravnika centra za igre, prenosi Insider.

Godine 2014. Chandler-ova je uhapšen-a zbog prskanja biber-spreja na radnika u GameStop prodavnici.

Nulta Tačka/DailyMail