Sve vesti Svet

TREĆA “Iznenadna” smrt u NFL-u! Mladi sportista pronađen mrtav- skriva se vakcinalni status

TREĆA "Iznenadna" smrt u NFL-u! Mladi sportista pronađen mrtav- skriva se vakcinalni status

Tužne vesti nastavljaju da stižu iz Amerike gde je još jedan mladi sportista “iznenada” preminuo.

Džejlon Ferguson, bek Baltimor Rejvensa, tima koji nastupa u NFL-u, preminuo je u 26. godini.

Ferguson je pronađen mrtav u kući u severnom delu Baltimora. Lekari i policija su pokušali da mu pruže prvu pomoć, ali mu spasa nije bilo.

Policija Baltimora saopštila je da nisu pronađeni nikakvi tragovi nasilja na mestu nesreće, te da nema tragova nasilnog ulaska u kuću.

Mejntrim mediji već pronalaze način da opravdaju smrt mladog sportiste navodeći da se “možda predozirao” izbegavajući da prenesu informacije o njegovom vakcinalnom statusu i mogućnosti da je možda ipak smrt nastala kao posledica eksperimentalne vakcine.

Povodom tragčnog događaja oglasili su se i iz Baltimor Rejvensa:

“Duboko smo tužni zbog tragične smrti Džejlona Fergusona. Bio je ljubazan, mladić pun poštovanja sa širokim osmehom i zaraznom ličnošću. Izražavamo iskreno saučešće Džejlonovoj porodici i prijateljima dok oplakujemo prerano izgubljen život”.

Ferguson je bio u Baltimoru od 2019. godine kada je izabran kao 85. pik u trećoj rundi drafta. Bio je na svim treninzima posle sezone ove godine i poprilično je izgubio na težini.Bio je poznat i po humanitarnom radu, pomagao je svom rodnom gradu Rastonu u Luizijani 2019. godine zbog tornada koji je napravio veliku štetu. Tom prilikom pomagao je ljudima, donosio hranu i vodu, a rasklanjao je i drveće sa ulica.

Ferguson je iza sebe ostavio troje dece, dve ćerke i sina, koji su svi mlađi od pet godina.

NultaTačka