Sve vesti Svet

TRI MISTERIOZNE SMRTI! OVA TRI PREDSEDNIKA UMRLA SU NAKON ŠTO SU STOPIRALI DISTRIBUCIJU VAKCINA U SVOJIM ZEMLJAMA

Predsednici tri različite države završili su mrtvi nedugo nakon što su stopirali distribuciju eksperimentalnih vakcina protiv COVID-a 19.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nakon njihove smrti, sve tri zemlje sada dele vakcine svojim građanima.

Poslednji je bio haićanski predsednik Jovenel Moise kojeg je grupa plaćenika prošle nedelje ubila u njegovom domu u Port-au-Princeu.

UBIJENI PREDSEDNIK HAITIJA, PROŠLOG MESECA ODBIO DONACIJU VAKCINA ASTRA ZENEKA OD SZO-a! ŠTA JE POZADINA ATENTATA?!

Haiti je u maju odbio vakcinu AstraZeneka iz Fonda Svetske zdravstvene organizacije (WHO) Covax, pozivajući se na široko rasprostranjene nuspojave zabeležene u Evropi.

To je učinilo Haiti jedinom državom zapadne hemisfere koja nije prihvatila vakcinaciju protiv COVID-a.

Nekoliko dana nakon ubistva Moisea, sekretarica za štampu Bele kuće, Jen Psaki najavila je da će SAD poslati vakcine za Haiti, uz pomoć od pet miliona dolara i tim agenata FBi-a već iduće nedelje.

Predsednik Burundija Pierre Nkurunziza sledeći je na listi koji je nedavno umro od srčanog udara u junu.

Burundi: President Pierre Nkurunziza dies at age 55 | News | DW | 09.06.2020

Ministar zdravlja Burundija odbio je vakcine u februaru, tvrdeći da “budući da se više od 95% pacijenata oporavlja, procenjujemo da vakcine više nisu potrebne” u ovoj afričkoj zemlji.

U martu je tanzanijski predsednik John Magufuli takođe umro od “bolesti srca”.

Magufuli je razbesneo medicinsku kastu kada je porekao učinkovitost vakcine u svojoj zemlji.

Magufuli se takođe ismejavao efikasnošću PCR testova, pokazujući kako su proizvodi od kozjeg mleka pozitivne na COVID 19.

Tanzania′s COVID-skeptic President John Magufuli dies at 61 | Africa | DW |  17.03.2021

Mesecima nakon njegove smrti, Tanzanija je od SZO dobila obećanje da će dobiti vakcine za svojih 60 miliona građana.

Ako neko poznaje posledice eksperimentalnih lekova i vakcina to su sigurno Afrikanci i napaćeni narod nad kojim se decenijama vrše eksperimenti. Haiti bez obzira što nije u Africi već na drugoj polovini planete Zemlje, prošao je kroz niz ,,donacija” i pomoći u suzbijanju kolere nakon razornog zemljotresa.

Da li je ovo samo slučajnost ili je sve zaista povezano sa profitom kojeg žele da postignu određeni krugovi farmaceutskih kompanija, zajedno sa globalistima? Koliko onih koji nisu pali pod histeriju treba još da strada da bi se to potvrdilo? Šta vi mislite?

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

O uredniku

Milica Đorović