Sve vesti Svet

U AMERICI se otvaraju “logori” za rashlađivanje zbog takozvanih KLIMATSKIH PROMENA

U AMERICI se otvaraju "logori" za rashlađivanje zbog takozvanih KLIMATSKIH PROMENA

Lokalne vlade širom SAD upućuju građane u klimatizovane „centre za rashlađivanje“ dok se nacija suočava sa talasom vrućine bez presedana.

Visoke temperature navele su državne i lokalne agencije za upravljanje vanrednim situacijama da odrede objekte u kojima stanovnici i beskućnici mogu da se sklone od ekstremne vrućine, pri čemu se „klimatske promene” navodno krive za sparno vreme.

Centri za rashlađivanje se otvaraju, dok operateri mreže smanjuju dotok struje za mnoge potrošače.

Nekoliko regiona u Teksasu, uključujući okruge San Antonio, San Markos, Korpus Kristi, Ostin, Hjuston i Dalas, otvorilo je „centre za rashlađivanje“ ovog leta, dok državni operater električne mreže ERCOT (Električni savet za pouzdanost Teksasa) nameće nenajavljeno isključenje struje – navodno u nastojanju da podupre napetu električnu mrežu.

Teksašani su akutno svesni ERCOT-ove kontrole nad mrežom, pošto je korporacija naglo nametnula isključenje širom države tokom katastrofalnog polarnog vrtloga 2021. koji je doneo niske temperature, jak sneg i ledenu kišu širom države Lone Star, ostavljajući mnoge bez struje ili energije da greju svoje domove.

Pogledajte kako je prošle nedelje nestalo struje na Houston ABC 13 Travis Herzog usred vremenske prognoze. (Za čudo, samo su mu se studijska svetla ugasila, dok su njegov masivni ekran, mikrofon i kamere izgledali nepromenjeni):

U međuvremenu, državne i lokalne agencije za vanredne situacije u drugim delovima zemlje nenaviknutim na ekstremne vremenske prilike takođe otvaraju centre za rashlađivanje.

Nekoliko oblasti širom Kalifornije otvorilo je centre za rashlađivanje, uključujući okruge Okland, Sakramento, Kern i Siskiju.

U Koloradu, predgrađu Denvera Aurora, gde temperature dostižu 40 stepeni, otvorili su centar za rashlađivanje; takođe su se slični centri pojavili širom Misurija, Indijane, Luizijane, Džordžije i države Vašington.

Zvaničnici okruga King u Vašingtonu, gde je prošlogodišnji toplotni talas izazvao preko 30 smrtnih slučajeva, okrivili su „klimatsku krizu“ za ekstremne vrućine i rekli stanovnicima da je neophodno razviti „strategije za ublažavanje toplote“ kako bi bili „bolje pripremljeni za duže, opasnije slučajeve“ toplotnih talasa koje klimatski naučnici predviđaju osim ako ne dođe do dramatičnog povećanja emisije gasova staklene bašte.

Drugim rečima, potrošači energije su podložni hirovima lokalnih samouprava i držani su kao taoci zbog nevidljive pretnje klimatskih promena, dok vlade u isto vreme tvrde da koriste poreske dolare da bi ublažile problem.

Obavezne kontrole dotoka energije, prisilni prekidi i centri za rashlađivanje samo su još divniji aspekti programa Velikog resetovanja globalista.

MARIO ZNA UŽIVO- Kada OVO čujete, znaćete ŠTA NAS ZAISTA ČEKA- Spremite se dobro jer biće VESELO

Nulta Tačka/InfoWars