Stav Sve vesti

U danu 35. korona ukrajinskog rata Putin smenio Bajdena- (Stav) Dragan Vujičić

U danu 35. korona ukrajinskog rata Putin smenio Bajdena- (Stav) Dragan Vujičić

Piše: Dragan Vujičić

Što bi Konstrakta rekla: Otkriva se tajna kompjutera Hantera Bajdena, otkriva se tajna!

Ili: U kompjuteru tajna širenja korona talasa,u kompjuteru je tajna?

Ili,kraće: Zbogom Bajdenovi,zbogom Klintonovi,daleko vam lepa kuća sa svim vašim patogenima.

Korona rat u Ukrajini u danu 35.(31. mart 2022.)verovatno će u istoriji ostati zabeležen kao dan kada je predsednik jedne druge zemlje smenio predsednika Sjedinjenih Američkih Država otvorivši mu put u u pravosudni i svaki drugi pakao.

Rusko ministarstvo odbrane objavilo je na sajtu ”sadržaj”kompjutera sina aktuelnog američkog predsednika i u njemu ulogu porodične kompanije Bajden inc.u kreiranju krvavog korona rata u Ukrajini.Patogeni su nađeni u zaboravljenom lap-topu nesretnog Hantera a premijerno u kompjuteru je pronađena i patentirana tehnologija iz SAD kako se ”zonotski”virusi šire nepravilnim i ”nedokučivim” talasima zaraze( rekao bi Predrag Kon).

Mada,valja priznati da je 30 sati pre nego se toksični lap top pojavio u Moskvi isti imao premijeru u Američkom kongresu:

– Tražim jednoglasnu saglasnost da se u zapisnik ovog komiteta unese sadržaj laptopa Hantera Bajdena, koji posedujem -kazao je republikanac Mat Gici kongresmen Floride u Odboru za pravosuđe Predstavničkog doma 29. marta, pre nego što je predsedavajući Džeri Nadler popustio i dozvolio da podaci o laptopu postanu kongresni dokument i da se iz njega u Zakonodavstvo Amerike pohrane svi poslovni ugovori , pornografske slike i drugi toksični podaci ,očigledno kompanije Bajden Inc.

TAJNI NAPAD SZO-a! Ovo je novi plan iz senke- Imamo još samo GODINU DANA

Nije kraj.

Potpuno neverovatna i neočekivana vest u istom istorijskom momentumu takođe nam je došla iz SAD:

Hilari Klinton jedan od najočiglednije korumpiranih političara u američkoj istoriji — postala je pravno odgovorna za svoja politička i ljudska nedela..Federalna izborna komisija (FEC) kaznila je kampanju Hilari Klinton iz 2016. i Demokratski nacionalni komitet (DNC) zbog laganja o finansiranju ruskog ”dosijea” koji je bio u osnovi obmane o Trampovim nedozvoljenim vezama sa Moskvom tokom izbornom procesa i posledično sve četiri godine dok je bio u Beloj kući.Prva kazna koju Klintonova i njeno krilo u DS SAD moraju da plate ,za njih je simbolična ali su sa njenim plaćanjem definitivno ”kupuju ulaznicu ”za još mnoge druge sudnice diljem Amerike.
Zbogom Klinton Inc.!

Redom:

Pet jahača bio apokalipse i mladi Hanter

Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je skandalozne dokumente u kojima se razotkrivaju projekti koje finansiraju SAD i planovi za stvaranje smrtonosnih patogena i „novih bolesti“ uz osmišljene uređaja i vozila za njihovo širenje prema Rusiji.

U nizu mejlova i grafičkih šema kako je funcionisala „naučna saradnja“ između Ukrajinskih vlasti i samog vrha SAD otkriva se da su Jenkiji Ukrajincima trasirali puteve kako da i biološki ratuju protiv suseda, širenjem opasnih patogena sa druge strane granice putem dronova,bespilotnih letelica,preko zaraženih komaraca….

Prema dokumentima, Hanter Bajden je odigrao značajnu ulogu u otvaranju puta za finansiranje laboratorija u službi bio- rata u Ukrajini, prikupljajući sredstva za Black & Veatch i Metabiotu – saopštava Rusko ministarstvo odbrane.

U jednom od objavljenih pisama nalazi se i „mejl o namerama“ predsednika kompanije „Metabiota“ u Ukrajinskom poslu ,gde se kaže da će rad njegove kompanije imati za cilj da obezbedi „kulturnu i ekonomsku nezavisnost Ukrajine od Rusije“, navodi MO.

Kako se vidi iz šeme povezanih institucija Ministarstava odbrane Rusije, pet bioloških laboratorija u Kijevu, su sarađivale sa američke vladom tačnije sa USAID, Ministarstvom odbrane SAD, Stejt departmentom i Demokratskom strankom Amerike u programu navodnog smanjenja pretnji od biološkog oružja u Ukrajini a što je u stvari bio projekat stvaranja agresivnog biološkog oružja u ovoj zemlji .

Prema Ministarstvu u Moskvi investitori u biološke objekte u Ukrajini su Hanter Bajden, Rouzmont Seneka i Džordž Soroš i njegova Fondacija za otvoreno društvo.

Uloga Pentagona je bila da formuliše ugovore sa brojnim laboratorijama, kao što su Metabiota, Metabiota, Black & Veatch i CH2M Hill koje su kao privatni partneri sa Vladom Ukrajine radile na terenu.

Prema istim dokumentima, američki stručnjaci su pravili dronove koji mogu da nose otrovne radioaktivne i narkotičke supstance.

U prepisci između direktora američkog Programa za smanjenje pretnji od biološkog oružja i saradnje (CTRP) Roberta Popia i ukrajinske ministarke zdravlja Uljane Suprun hvali se saradnja vlade SAD i ukrajinskog rukovodstva i navodi se niz koraka koje treba preduzeti da bi se postigli određeni „ciljevi“.

Jedan od koraka ka ostvarenju cilja bila je analiza preživljavanja supstanci koje izazivaju zabrinutost (SVHC).

„Supstanca iz tog pisma koja je trebala da preživi „je hemijsko jedinjenje koje je kancerogeno, mutageno ili toksično za reprodukciju i potencijalni su endokrini disruptori, koji mogu da štetitr hormonskom razvoju, nervnom sistemu, reproduktivnom sistemu i drugim vitalnim biološkim procesima(što je klasičan bio otrov).

Drugi korak je bio da se ojača i konsoliduje SVHC, koncentrišući biološko oružje u jedno skladište u Ukrajini.

Treći je bio izolacija i uništavanje takvih supstanci – osim tamo gde je očuvanje njegovih organizama u skladu sa „najboljom svetskom praksom“.

Patenti za talase zaraze “Crno na belo“

Rusi su javnosti ponudili i prepisku između turske Namenske kompanije Baikar (Barjaktar) i ukrajinskog Motor-Siča, proizvođača aviona u Ukrajini.U tom mejlu Kijev pita Turke da li njihove bespilotne letelice mogu „raspršiti aerosole kapaciteta više od 20 litara“ na šta je odgovoreno sa „Ne“.

U jednom od objavljenih dokumenta se otkriva da su SAD izdale patent za dron koji oslobađa biološko oružje, jasno navodeći nameru da se insekti zaraženi drogom koriste za prskanje „neprijateljskih trupa“.

U njemu se kaže:

-…Upotrebom drona za širenje zaraženih insekata, neprijateljske trupe mogu biti eliminisane ili onesposobljene bez rizika za naše trupe.“

Drugi patent biološkog oružja je izdat 2015. godine, i u pitanju je sistem za oslobađanje toksičnih komaraca iz vazduha (TMARS). Radi se o bespilotnoj letelici kojom se daljinski upravlja a konstruisana je za biološko ratovanje.

U dokumentu, pod naslovom „Povoljni efekti „,sledi :

-Sa sistemom za oslobađanje toksičnih komaraca iz vazduha,u slučaju da su „naše mase ljudi“ imunizovani neprijateljske trupe mogu biti zbrisane ili učinjene beskorisnim… Sistem za oslobađanje toksičnih komaraca iz vazduha je izuzetno jeftin i može lako da postigne ono što milijarda dolara u medicinskim intervencijama i vazdušnim napadima ne može da uradi.

Komarci u sistemu za oslobađanje toksičnih komaraca iz vazduha mogu biti kontaminirani različitim vrstama genetski izmenjenih bakterija da bi se aktivirao imuni sistem, ili kontaminirani toksičnim agensima bolesti u zavisnosti od ciljeva. U vojne svrhe, komarci se mogu koristiti za isporuku agensa kao što je malarija za stvaranje bolesti, ili bi mogli koristiti mnogo toksičnije ili visoko zarazne agense i viruse. Veoma zarazan virus mogao bi da zbriše 100% neprijateljskih trupa jer će one koje nisu ugrizle biti kontaminirane od strane njihovih saboraca.

Rusko Ministarstvo odbrane je takođe razotkrilo imena koja stoje iza DTRA, Black & Veatch i Metabiota.

Dokumenti otkrivaju niz projekata koje je DTRA nadgledao i implementirao, uključujući projekat UP-2, „Mapiranje visoko zaraznih bolesti u Ukrajini“, projekat UP-4, „Procena rizika od posebno opasnih patogena koje ptice prenose u Ukrajini tokom migracije“, i projekat UP-8, „Širenje virusa krimsko-kongo hemoragične groznice i hantavirusa u Ukrajini i potencijalna potreba za diferencijalnom dijagnozom pacijenata sa sumnjom na leptospirozu“.

Tri ličnosti koje se pominju u dokumentu DTRA su dr Robert Popi, bivši direktor DTRA, dr Ris M. Vilijams, aktuelni direktor DTRA, i Džoana Vintrol, koja je bila šef DTRA i svih DTRA projekata u Ukrajini do 2021.

U objavljenim dokumenatima otkriva se i izveštaj odeljenja za unutrašnju bezbednost u laboratoriji u Hersonu, u Ukrajini, u kom piše, „… potencijalna pretnja epidemiološkoj i epizootskoj situaciji u našoj zemlji nedavno je izašla na videlo kao rezultat namera DTRA preko Black & Veatch-a da uspostavi kontrolu nad funkcionisanjem ukrajinskih mikrobioloških laboratorija koje sprovode istraživanja posebno opasnih patogena koji se mogu koristiti za stvaranje ili nadogradnju novih vrsta biološkog oružja“.

Prema rečima načelnika snaga radijacione, hemijske i biološke odbrane Oružanih snaga Rusije Igora Kirilova, ukupan iznos američke podrške vojno-biološkim radovima koji se obavljaju u objektima Ministarstva odbrane Ukrajine iznosio je 32 miliona dolara.

Kirilov je predstavio dokument od 6. marta 2015. kojim se potvrđuje direktno učešće Pentagona u finansiranju vojno-bioloških projekata u Ukrajini

Trojica izvršnih direktora koji rade za B&V u Ukrajini su Stiven Edvards, izvršni direktor, Lens Lipenkot, menadžer projekta i implementator, i Dejvid Mustra, menadžer za zapošljavanje u biološkoj bezbednosti u Ukrajini.

FBI “izgubljen“ u računaru

Kapa dole i američkim republikancima. Mat Gici (R-Flo.)”demontirao” je u Kongresu Brajana Vorndrana, pomoćnika direktora FBI-jevog sajber odeljenja.

Predstavnik Floride je postavljao brojna pitanja o laptopu Hantera Bajdena, samo da bi Vorndran u svkom od pitanja priznao neznanje FBI ili posredno koliko je Demokratska stranka moćna u Federalnom istražnom birou da od samog vrha agencije sakrije toksične dokaze koji se nalaze u depou zaostavštine Edgara Huvera.

(FBI je inače glavni istražni organ Ministarstva pravde SAD sa nadeležnošću da goni preko 2.000 kategorija federalnih zločina.)

-U decembru 2019. predali su laptop FBI-ju. I sada mi kažete kao pomoćnik direktora za sajber FBI, da ne znate gde je on pošto ste ga predali pre tri godine?- glasilo je prianje Gicija.

-Da, gospodine, to je tačna izjava, odgovorio je Vorndran.
Zvaničnik FBI je tvrdio da istrage o laptopu nisu njegova odgovornost.

Gec je zatim upitao da li je neko iz sajber odeljenja FBI procenio da li je laptop Hantera Bajdena stvorio bezbednosnu ranjivost za zemlju.

…..Nemam nikakve informacije o laptopu Hantera Bajdena“,usledio je odgovor.

Gici:..Ali da li biste trebali to da znate,vi ste pomoćnik direktora FBI-jevog sajber odeljenja za istrage?

Vorndran odgovara: Prema dijagramima ljudskih resurs u a FBI-a, ja ne bi trebao imati nikakve informacije.
-Ko bi trebao da ima?
-Bez odgovora!

Gici je pitao da li će FBI obavestiti Kongres o laptopu dok je sajber bezbednjak rekao da će preneti zahtev, dodavši da nije bio obavezan da zna da li će se održati brifing.

-Da li je Kongres dostojan takvog brifinga?“ upitao je Gici….

-Dakle, nemaš, ne znaš ko ima, ne znaš gde je!

Otprilike 10 minuta kasnije uz saglasnost svih članova obe stranke Odbora za pravosuđe Predstavničkog doma Kompjuter sa sve virusima i ugovorima Bajden inc.je ušao na Kapitol hil i tako su otvorena vrata za izlazak prvog stanara iz obližnje Bele kuće.

https://www.theepochtimes.com/matt-gaetz-enters-hunter-biden-laptop-data-into-congressional-record_4369167.html?utm_source=partner&utm_camp

“Ruskinjica“ Hilari Klinton

Kulidž Regan Fondacija zove se Institucija koja dokazala da u SAD pravda nije izumrla.

Zahvaljujući ovim predanim ljudima Federalna izborna komisija u SAD kaznila je kampanju Hilari Klinton iz 2016. i Demokratski nacionalni komitet (DNC) zbog laganja o finansiranju ruskog ”dosijea” osnovi obmane da je Donald Tramp bio ”ruski čovek”u Beloj kući.

Prema FEC-u, Klintonova i DNC prekršili su stroga pravila koja regulišu otkrivanje troškova opozicionih istraživanja, kada su platili opozicionoj istraživačkoj firmi Fusion GPS da sklopi ugovor sa Stilom i napravi propagandnu prevaru protiv Trampa.

Ukupno 1.024.407,97 dolara platili su blagajnici Demokratske strane tokom Kamapnje Hilari Klinton advokatskoj firmi Perkins Coie da uplati drugoj firmi, Fužn GPS-a, kako bi se preko bivšeg britanskog špijuna iz Mi 6 Kristofera Stila proizvela lažna priča predsednički kandidat Donald Tramp ocrnio .

Demokrate su lažnjak o Trampu platile 849.407,97 dolara a kampanja Klintonove 175.000 dolara i to je bila osnova za takozvanu „rusku prevaru“.

U dosijeu, koji je sastavio bivši (?) britanski uplašeni Kristofer Stil, a kao primarni izvor koristio je laži sada optuženog ruskog državljanina Igora Dančenka.

Kazne koje su izrečene zasad odnose se samo na blagajnike Demokratske stranke i Kapamnje Hilari Klinton koji su tehnički platili ove ogromne svote tako da je blagajnikk kamapanje kažnjen da plati 8.000 dolara, a blagajnik Demokratske stranke 105.000 dolara.Međutim i to je samo plaćanje ulaznica za sledeće procese.

Napuštanje Bajdenove lađe

A platiće i više od 50 „bivših visokih obaveštajnih zvaničnika“ CIA i FBI koji su potpisali ” predizborno pismo” u kojem se proglašava da priča o laptopu „ima sve klasične karakteristike ruske informativne operacije“.

Ova marketinška kampanja gotovo dve godine je bila ”osigurač u javnosti ”Amerike da sramni sadržaj Hanterovog lap-topa nije ništa drugo do ”dezniformacija”.

Njujork tajmsa je u izdanju od 15.marta za mnoge ove ljude(a i svoj autoritet)doneo je tužnu vest da je i ova zavera raskirnkana.

I kao što uvek biva:”pacovi napuštaju brod”.

Džen Psaki službenica Bele kuće,portparol koja će još do maja ”pokrivati”gafove Bajden Brendona najavila je da joj je ”dosta” i da će se zaposliti na TV stanici MSNBC

-Očekuje se da će Psaki napustiti Belu kuću u maju, naveo je Akios u petak 1.aprila dok analitičari i Instituti u SAD sada već otvoreno pitaju :Da li je njihov predsednik normalan?

Ugledni Liberterian institut donosi analaizu koja je pisana bukvalno u stanju panike.

-Da li su Bajdenove nepristojnosti znaci demencije? Ili su to samo ”bajdenski” „Kinslijevi gafovi“ na koje smo navikli? (Kinslijev gaf se dešava kada neko važan kaže svoje mišljenje kada zna da to ne bi trebalo da uradi.)

https://libertarianinstitute.org/articles/tgif-joe-biden-what-the-hell/

-Do sada su Bajdenove neodgovorno provokativne opaske išle u krug. On je rekao da bi ruska upotreba hemijskog oružja u Ukrajini donela odgovor NATO-a, ali je prirodu odgovora ostavio nejasnom. Čini se da njegova administracija izbegava da eksplicitno proglasi „crvene linije“-piše Šeldon Ričman.

-Da bude jasno, evo člana 5, koji utelovljuje princip koji NATO opisuje da je ”u samom srcu“ ugovora:

Strane su saglasne da će se oružani napad na jednog ili više njih u Evropi ili Severnoj Americi smatrati napadom na sve njih i shodno tome saglasne su da, ako dođe do takvog oružanog napada, svaka od njih, u ostvarivanju prava pojedinca ili kolektivna samoodbrana priznata članom 51. Povelje Ujedinjenih nacija, pomoći će Strani ili Stranama koje su napadnute tako što će odmah, pojedinačno i u dogovoru sa drugim Stranama, preduzeti radnje koje smatra neophodnim, uključujući upotrebu naoružanja snage za obnavljanje i održavanje bezbednosti severnoatlantskog područja. [Naglasak je dodat da ukaže na dvosmislenost u odredbi koja se često ne priznaje.]

Kada je ABC Njuz pitao Bajdena: „Ako bi se hemijsko oružje upotrebilo u Ukrajini, da li bi to moglo da izazove vojni odgovor NATO-a?“ Bajden je odgovorio: „To bi izazvalo odgovor u naturi. Bilo da ili ne — pitate da li bi NATO prešao — mi bismo tada doneli tu odluku. !????

Šta je odgovor u naturi?

Da li to znači da bi mogao da naredi protivnapad hemijskim oružjem?

Da li je ovo poziv za napad pod lažnom zastavom u kojem bi ukrajinska grupa, nadajući se da će uvući NATO u borbu, upotrebila hemijsko oružje, dok bi počinilac izgledao kao Rus što je već par puta rađeno Siriji.

Da li je to sledeća uloga koja je napisana za ukrajinskog predsednika Zelenskog koji je 1.aprila 2022.otišao korak dalje čak i od sebe promovišući novih hit ukrajinskih nacista ”Ako ne zatvoriš nebo/ja ću umreti“.

“Spasavanje“ američke mornarice

Ima i drugih dokaza da se razum sa one stane Atlantika sprema na ”ustanak”.

Mornarica SAD ubuduće neće goniti i otpuštati svoje pripadnike koji ne žele da prime Kovid vakcinu .Ministar odbrane Lojd Ostin je u avgustu 2021. naredio svim američkim vojnicima da ”se ubodu”cepivom protiv KOVID-19, tvrdeći da bi vakcinacija pomogla snagama da ostanu spremne….

Na osnovu Tužbi mornara i marinaca suludo narešenje polako pada u sudovima a do 23. marta, 3.320 aktivnih pripadnika mornarice zatražilo je izuzeće od mandata, zajedno sa 864 pripadnika rezervnog sastava. Mornarica je do sada izbacila 630 pripadnika jer su odbili da dobiju vakcinu protiv KOVID-19.
24.

Paradoksalno je da su u korist Američki mornara najjače dokaze o besmislu vakinacije sa cepivima koja se proizvode u SAD iznele koege iz ”turističkog sektora” .

Komapnija Princez Kruzis je potvrdila da se na njenom brodu Rubi Princez pojavio Kovid 19 i da je u u San Francisku dočekan brod ”bolesnika”.Pre nego su se ukrcali na put od svih je traženo da budu u potpunosti vakcinisani a u trenutku ukrcavanja putnici su morali da pokažu negativan test na KOVID-19 .

I bukvalno kod svih putnika i članova je detektovan Kovid.

-Svi su asimptomatski ili samo sa blagim simptomima“, saopštila je firma. Neki od putnika ostaće na brodu dok oknačaju karantin a nekima je obezbeđen smeštaj na obali u hotelim

Podsetimo druga ”princeza” brod ”Dajmond Princez” na početku sramote zvane pandemija u februaru 2020, tokom krstarenja zapadnim Pacifikom,bila je prinuđena da se zadrži u karantinu kod Japana dve nedelje.

Od 3.711 ljudi na brodu, 712 se zarazilo virusom – 567 od 2.666 putnika i 145 od 1.045 članova posade.

Na brodu je preminulo sedam starih lica mada se kasnije izveštavalo da je njih sveukupno 14 umrlo tokom incidenta
Obolelo je preko 25 odsto u godini bez vakcina.

NultaTačka/DraganVujičić