Sve vesti Svet

U duhu klimatske agende Bil Gejts u novom bizarnom videu promoviše genetski modifikovan kukuruz

U duhu klimatske agende Bil Gejts u novom bizarnom videu promoviše genetski modifikovan kukuruz

Bil Gejts je objavio novi video koji promoviše genetski modifikovan kukuruz.

Gejts je predstavljen u video snimku pesme koju peva dete dok stoji u kuhinji u majici sa natpisom „Pitaj me o kukuruzu“.

“To je kukuruz!” Gejts uzvikuje dok hvata veliki zalogaj iz kukuruznog klipa. “Baš je sočno!”

Video od 27 sekundi takođe sadrži fotografiju Gejtsa kao deteta koji drži klip kukuruza u polju kukuruza.

Kukuruz „čini 30% hrane koja se konzumira u Africi. Ali je u opasnosti. Istraživači afričkih useva stvaraju novu, otporniju vrstu kukuruza“, navodi se na snimku.

Pogledajte:

Video je još jedan pokušaj Gejtsa, četvrte najbogatije osobe na svetu i najvećeg finansijera Svetske zdravstvene organizacije, da uslovljava javnost da prihvati agendu Velikog resetovanja koju bi on i njegovi saveznici iz klase predatora želeli da nametnu svetu.

Šesti godišnji Izveštaj Goalkeepers, koji je 12. septembra objavila Fondacija Bil i Melinda Gejts, naglašava kako se postižu dva cilja održivog razvoja Ujedinjenih nacija, bezbednost hrane i rodna ravnopravnost.

Izveštaj hvali ono što Gejts naziva „magično seme“, useve uključujući kukuruz i pirinač koji su genetski modifikovani da bi se oduprli toplijoj i sušnoj klimi, kao lek za ublažavanje gladi u svetu.

„Naravno“, piše Gejts, „seme zapravo nije bilo magično, ali uzgojem odabranih sorti useva, istraživači su verovali da mogu da proizvedu hibridni kukuruz koji bi bio otporniji na topliju i suvlju klimu. Divno su uspeli”.

Vučićev brat RAMA: Srbija treba da prizna Kosovo i da se IZVINI

Gejts fondacija „uložila je velika sredstva u poljoprivrednu tehnologiju, uključujući vrstu semena kukuruza koje uspeva na višim temperaturama i u sušnijim uslovima, poznato kao DroughtTEGO“, prenosi Daily Mail. „Seme je prvo razvijeno u okviru programa Afričke fondacije za poljoprivrednu tehnologiju, kojoj je Gejts fondacija dala 131 milion dolara od 2008”.

Gejts je zaradio milijarde vodeći Microsoft, a onda se iznenada pojavio kao samoproglašeni stručnjak za vakcinacije.

Korporativna štampa i provera činjenica insistiraju da su tvrdnje da je Gejts eugeničar zasnovane na teorijama zavere, ali 66-godišnji poslovni magnat je otvoreno zagovarao upotrebu vakcina za smanjenje rasta stanovništva i smanjenje emisije ugljenika.

„Svet danas ima 6,8 milijardi ljudi“, objasnio je Gejts tokom TED govora 2010. „Imaće oko 9 milijardi. Sada, ako uradimo zaista sjajan posao na novim vakcinama, zdravstvenoj zaštiti, uslugama reproduktivnog zdravlja, smanjićemo to za možda 10 ili 15%”.

Gejts je trenutno najveći vlasnik poljoprivrednog zemljišta u Sjedinjenim Državama, koji poseduje najmanje 100.000 hektara u 18 država od januara 2021.

Kako je izvestio Gateway Pundit, Gejts je takođe glavni investitor u Memphis Meats, grupa radikalnih aktivista za životinje koji rade u laboratoriji na uzgoju mesa iz stočnih ćelija i okončanju stočarske proizvodnje u SAD.

Kupovinom više poljoprivrednog zemljišta nego bilo ko drugi u Americi, Gejts može da diktira šta će se proizvoditi na američkim farmama, a šta neće.

Jezivi Bil Gejts će promeniti vašu ishranu, želeli vi to ili ne.

Nulta Tačka/GatewayPundit