Sve vesti Svet

UBICA NEKROFIL OSUĐEN ZA UBISTVA I ZLOSTAVLJANJE 100 ŽENSKIH LEŠEVA

Pisao Elena Vuk

Bivši bolnički radnik osuđena je na dve cele doživotne kazne koje će odslužiti istovremeno sa 12 godina zatvora zbog ubistva dve žene i seksualnog zlostavljanja 100 ženskih leševa.

U sredu je sud u Mejdstonu presudio da David Fuller, 67, nikada ne sme biti pušten iz zatvora zbog gnusne prirode zločina koje je počinio. “Vaši postupci su protiv svega što je ispravno i humano. Oni su neshvatljivi. Niste imali obzira na dostojanstvo mrtvih”, rekao je sudija Cheema-Grubb, Fuller-u tokom izricanja presude.

Fuller se izjasnio krivim za ubistvo Wendy Knell i Caroline Pierce u dva odvojena napada u Tunbridge Wells 1987. On je takođe zlostavljao ženske leševe, uključujući i one koji pripadaju deci, u dve mrtvačnice u Kent-u dok je radio kao bolnički električar u periodu od 12 godina. godine.

Uhapšen je 2020. godine jer ga je napredak u DNK testiranju povezao sa dva ubistva. Pretresajući Fuller-ovu kuću, policija je pronašla snimak na kojem je ubica snimio sebe kako seksualno zlostavlja leševe u mrtvačnicama.

Fuller je čak označio fascikle sa imenima žrtava. Veruje se da su se zlostavljanja dogodila između 2008. i novembra 2020. godine. Među onima koje je zlostavljao bila su i tela troje dece.

U novembru je britanski ministar zdravlja Sajid Javid najavio istragu o tome kako je Fuller mogao neotkriveno seksualno zlostavljati leševe tokom tako dugog vremenskog perioda.

NAJNOVIJI VIDEO IZ BUNKERA! NE PROPUSITE RAZGOVOR DIKA ZEČEVIĆA SA MARIO ZNA!

OSTAVITE CENZURU IZA SEBE! PRIDRUŽITI SE ZVANIČNOM TELEGRAM KANALU REDAKCIJE NULTA TAČKA! ČEKAMO VAS!

Nulta Tačka/RT