Srbija Sve vesti

UHAPŠEN ŠEF OBEZBEĐENJA MINISTRA ZDRAVLJA ZLATIBORA LONČARA!

U akciji policije, u kojoj je u subotu uhapšen Božidar Stolić, inspektor SBPOK, “pao” je i pripadnik BIA Mlađan Klikovac, gle čuda, šef obezbeđenja ministra zdravlja Zlatibora Lončara prenose beogradski mediji.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Mlađan Klikovac, pripadnik Bezbednosno-informativne agencije, uhapšen je pod sumnjom da je deo kriminalne grupe koja se bavila prinudom.

A kako se može čuti, Klikovac je glavni čovek zadužen za obezbeđenje Zlatibora Lončara.

Direktno.rs se ovim povodom obratio Bezbednosno-informativnoj agenciji, međutim do objavljivanja ovog teksta odgovor nije stigao.

Pored Stolića i Klikovca, u ovoj akciji je slobode lišen i Slađan Konstantinović, brat Ninoslava Konstantinovića, pripadnika zemunskog klana. On je, inače, poznat od ranije, kada je hapšen zbog ubistva Vladimira Lukića, navijača Rada.

Oni se terete da su u periodu od 17. do 22. septembra ove godine nekoliko puta boravili u ugostiteljskom objektu oštećenog i pretnjama su pokušali da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost.

Kada je oštećeni odbio, oni su mu, kako se sumnja, saopštili da više ugostiteljski objekat nije njegov već njihov, saopštio je MUP. Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni ovom tužilaštvu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

NultaTačka/Direktno