Srbija Sve vesti

UHVAĆENA U LAŽI?! PROMOTERKA VAKCINA DR DANICA GRUJIČIĆ PRIČA KAKO ,,DAJE VAKCINU SVOM DETETU” A NEMA DECU! (VIDEO)

Izgleda da kako vreme odmiče, tako učesnici kovid histerije, promoteri vakcinacije i diskriminacije sami sebe izbacuju iz ,,igre”.

Bezbroj puta “stručnjaci” su uhvaćeni u najgorim lažima, u širenju panike, dezinformisanju i do danas niko od njih nije odgovarao zbog toga, makar ne pred zakonom dok pred narodom svakako jeste jer najgore je kada izgube poverenje koje nikada nisu ni imali.

Ovog puta, neverovatnu laž iznela je dr Danica Grujičić, ona doktorka koja je poznata po diskriminaciji i nebuloznim izjavama.

Naime, Grujičićka je u toku promocije vakcinisanja, dok je pozirala pred kamerama primajući navodno prvu vakcinu Sputnik V proizvedenu u Srbiji izjavila: ,,Ja sam napravila vakcinu, dala sam svom detetu i šta sad ti hoćeš”.

Nakon toga, društvene mreže su buknule a mnogi korisnici su podelili video koji je postao viralan a u kojem se pravi kratka paralela izjava pomenute doktorke među kojima je i njeno gostovanje u emisiji na RTS-u u kojoj Dana priča kako je morala da izabere između porodice i profesije te je izabrala profesiju i živi sama, tačnije, kako je protumačeno, nema decu.

,,Shvatila sam da ne mogu potpuno da se predam neurohirurgiji i istovremeno da imam porodicu”- izjavila je tada dr Dana