Sve vesti Svet

UHVAĆENI SU! AMERIČKI CDC PREKO NOĆI UKLONIO 6000 SMRTI IZAZVANIH VAKCINOM!

Pisao Elena Vuk

Američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti(CDC) uklonio preko 6000 smrtnih slučajeva sa svoje veb stranice.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

CDC-ov sistem za praćenje neželjenih reakcija COVID-19 VAERS misteriozno je uklonio hiljade smrtnih slučajeva prošle nedelje upravo u trenutku kada se pažnja na smrti koje su povezane sa vakcinama, počelo interesovati još više javnost.

Arhivirani postovi sa veb stranice CDC-ja pokazuju da je između 14. decembra 2020. i 13. jula 2021. VAERS primio 6.079 prijava smrti među ljudima koji su primili vakcinu protiv COVID-a.

VAŽNA VEST! CDC DODAO JOŠ 6000 SMRTNIH SLUČAJEVA NASTALIH NAKON VAKCINACIJE! BROJ SE POVEĆAVA

Potpuno ista veb stranica pokazala je od 14. decembra 2020. do 19. jula 2021. prijavljeno 12.313 smrtnih slučajeva povezanih sa vakcinama.

To je 6.234 smrtnih slučajeva za šest dana!

Međutim, 21. jula, samo dva dana kasnije, veb stranica je tvrdila da je broj smrtnih slučajeva prijavljenih nakon primanja vakcina protiv COVID-a vraćen na 6.207.

Pa, koji je stvarni broj?

Uzbunjivač je nedavno podneo izjavu u sklopu tužbe, kao tajni svedok, tvrdeći da VAERS podcenjuje smrtne slučajeve povezani sa vakcinom i da je sakrio prijavljene smrne slučajeve najmanje pet puta.

Ako su njeni proračuni tačni, stvarni broj smrtnih slučajeva uzrokovanih COVID vakcinom je blizu 45.000.

U dokumentu je anonimni insajder tvrdio: „Dana 9. jula 2021. zabeleženo je 9.048 smrtnih slučajeva u VAERS-u.“

UZBUNJIVAČ TVRDI DA JE 45.000 LJUDI UMRLO OD EKSPERIMENTALNE VAKCINE PROTIV Covid-19 U NOVOJ TUŽBI

Ovo je veći broj nego što je VAERS stranica pokazala danima kasnije, 12. jula.

U sredu je senator Ron Johnson rekao za Fox Business, “Novi slučajevi COVID-a u Izraelu su oko 84% kod vakcinisanih pojedinaca.”

Potpunu reviziju podataka o vakcinama protiv COVID-a trebali bi pokrenuti izabrani službenici.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”