Srbija Sve vesti

UHVAĆENI U LAŽI! EVO KAKO ,,BLIC” BEZ PARDONA ŠIRI LAŽNE VESTI! BRNABIĆKA IH GREŠKOM RAZOTKRILA (FOTO)

U jeku bolješvističko-komunističke politike koja vlada u Srbiji kroz globalnu COVID histeriju već godinama možemo da se susretnemo sa primerima koji opravdavaju početak ove rečenice i koje opisuju sistem u kojem se nalazimo.

Građani Srbije stigli su do nivoa u kojem država zahteva od njih da prijavljuju svoje lekare koji im nisu preporučuli vakcinu protiv COVID-a 19 da bi im Lekarska komora Srbije oduzela licencu i zabranila dalji rad.

Viber broj koji je aktivan od pre nekoliko dana služi pojedincima da bez ikakvih dokaza optuže koga god požele te dovedu njegov posao i život u direktnu opasnost.

Kako bi se što pre naši lekari doveli u opasnost, mediji vrše masovnu propagandu promovišući kako taj broj telefona tako i način na koji pojedinci mogu da prijave doktora, naravno podstrekivajući ih na nečasna i kriminalna dela.

Ono što u većini slučajeva, mediji i njihovo polupismeno uredništvo zaboravljaju da urade jeste da usklade svoje priče sa pričama političara, članova kriznog štaba, histeričnih javnih ličnosti te je tako i ovog puta došlo do propusta koji jasno i po ko zna koji put govori kako se šire lažne vesti, panika, dezinformacije i kako neko stvarno mora da odgovara za to.

Naime, portal Blic koji je u poslednjih 2 godine izgubio oko 30% čitalaca svakodnevno vrši najsramniju vrstu propagande koja ide u smeru direktnog optuživanja nevakcinisanih građana sa smrti nastale nakon oboljevanja od histeričnog virusa. Verovatno na taj način pokušavaju da održe i taj minimalni broj čitalaca koji im je ostao veran ali umesto da porade na uredništvu i načinu izveštavanja, ovaj portal tone sve dublje a poslednje potonuće im je namestila, sasvim slučajno, sama premijerka Ana Brnabić.

Blic je u toku jučerašnjeg dana objavio tekst pod naslovom: ,,STIGLE PRVE PRIJAVE PROTIV LEKARA ANTIVAKSERA Građani šalju poruke na VIBER BROJ koje je otvorilo ministarstvo” u kojem ova redakcija prenosi kako su već pristigle prve prijave protiv lekara koji nisu preporučili vakcine svojim pacijentima.

UHVAĆENI U LAŽI! EVO KAKO ,,BLIC" BEZ PARDONA ŠIRI LAŽNE VESTI! BRNABIĆKA IH GREŠKOM RAZOTKRILA (FOTO)

Ni 24h nakon toga, premijerka Brnabić je dala izjavu nakon što je primila treću dozu vakcine Pfizer a Telegraf je preneo njene reči: ,,do ovog trenutka nije dobijena nijedna prijava o lekarima koji ne preporučuju vakcinaciju, osim što se javljaju antivakseri i prete ljudima koji rade na Viber liniji”

Postavlja se jednostavno pitanje, zašto? Čemu širenje dezinformacija kada već dve godine te dezinformacije ne vode nikuda. Zar ne postoji iskrena želja uredništava mejnstrim medija da makar ukoliko ne žele da budu profesionalni, nešto zarade? Jer ovako nemaju ni jedno ni drugo dok konstantno targetiraju većinski deo stanovništva Srbije.