Sve vesti Svet

Ukrajinska poslanica otkrila ciljeve vlade: Mi se borimo za novi svetski poredak

Ukrajinski poslanik: Mi se borimo za novi svetski poredak
Pisao Elena Vuk

Ukrajinski član parlamenta slučajno je glasno izgovorio tihi deo kada je rekla za Foks njuz da se bori za Novi svetski poredak.

Ukrajinska poslanica Kira Rudik koristila je taj izraz tokom segmenta u kojem je priznala da su ona i njeni sunarodnici bili angažovani u ratu za održavanje liberalnog globalnog poretka.

Upitana da li je iznenađena rešenošću Ukrajinaca da se bore protiv Rusije, Rudikova je odgovorila da je sukob u toku, ali da je ovaj put borba „kritičnija” jer preti da poremeti Novi svetski poredak.

„Nisam iznenađena“, odgovorila je Rudikova.

Mi smo se borili protiv Putina poslednjih osam godina i imali smo tri revolucije u našoj zemlji kada se nismo slagali sa onim što se dešavalo u kom pravcu idemo; ali trenutno je kritično vreme jer znamo da se ne borimo samo za Ukrajinu, već se borimo za ovaj Novi svetski poredak za demokratske zemlje.

Odabir reči ukrajinske poslanice nije izostao nezapažen za korisnike društvenih mreža, koji su se brzo primetili za taj termin kao priznanje da globalisti imaju ogromno učešće u kontroli Ukrajine i držanju Rusije podalje.

 

Naravno, kada imate globaliste poput okultistkinje Marine Abramović, sina radikalnog levog milijardera Džordža Soroša Aleksandra i Dejvida de Rotšilda koji obećavaju podršku Ukrajini, to bi trebalo da ukaže na strah da u sukobu ima više nego što se na prvi pogled čini.

Nulta Tačka/InfoWars