Sve vesti Svet

Ukrajinski nacionalisti se kriju u stambenim zgradama! Koriste civile kao živi štit (VIDEO)

Ukrajinski nacionalisti se kriju u stambenim zgradama! Koriste civile kao živi štit (VIDEO)

Domaći mediji, povedeni stranim zapadnim medijima i državnom politikom danima napadaju Rusiju i Vladimira Putina a time i sve one koji se protive novom fašizmu u Evropi.

Svakodnevno u domaćim medijima možemo videti naslove koji direktno krive rusku vojsku sa ubijanje civila dok sa druge strane tabloidi koji rade pod šakom SNS-a prenose priče o Putinu i njegovim ljubavnicama u želji da utiču i pojačaju negativno mišljenje građana Srbije prema predsedniku Rusije.

NAJNOVIJI VIDEO NA KANALU MARIO ZNA! EVO GDE JE PRAVI RAT U KOJI SMO UVUČENI SVI

Mediji mogu da pokušaju da izmene stav i mišljenje samo onima koji čitaju Blic ili prate N1 i CNN ali građani naše zemlje znaju više od toga no potrebno je uvek izneti dokaze koji pokazuju pravu istinu kao u ovom slučaju u kojem se jasno vidi kako ukrajinske neonacističke snage iz bataljona Azov koriste stambene zgrade zbog ratnih dejstava i tako direktno dovode civile u opasnost.

Naime, kako se može videti na snimku a kako prenosi reporter/vojnik na telegram profilu WarGonzo koji je objavio snimke iz Mariupolja, činjenica je da Azov koristi stambene objekte kao bunkere za napad na ruske vojnike koji vrše vojnu operaciju u Ukrajini.

Na hiljade dronova podignuti su iznad Ukrajine i osmatraju položaje ukrajinskih boraca koji iz dana u dan upadaju u sve dublji očaj bez obzira na direktno snabdevanje oružjem od strane EU i SAD-a.

NultaTačka