Sve vesti Svet

Ukrajinski vojnik se digao u vazduh dok je pokušavao da izvede teroristički napad

Ukrajinski vojnik se digao u vazduh dok je pokušavao da izvede teroristički napad

Ukrajinska vojska već četvrti dan intenzivno granatira pozicije Donjecke i Luganske narodne republike. Vlasti ovih samoproglašenih republika su bile prinuđene da objave evakuaciju stanovništva na teritoriju Rusije i proglase opštu mobilizaciju dok se vojska i sa jedne i sa druge strane gomila ali i dok zvanični predstavnici Kijeva i Moskve to poriču.

Ukrajinski diverzant digao se u vazduh prilikom pokušaja da podmetne eksploziv u području železničke stanice u Donjecku, saopštio je predstavnik Narodne milicije Donjecke narodne republike.

Svi su u opasnosti od krvnih ugrušaka!? CDC i Pfizer izdaju hitna upozorenja o krvnim ugrušcima čak i kod najzdravijih sportista

„Ukrajinske snage bezbednosti nastavljaju sa pokušajima da izvedu terorističke napade na vitalne infrastrukturne i civilne objekte. Prema operativnim informacijama Ministarstva za državnu bezbednost DNR, oko 4.45 digao se u vazduh ukrajinski diverzant prilikom pokušaja da postavi eksplozivnu napravu na tržnici u području železničke stanice u Donjecku. Pored teroriste je pronađena torba sa drugom eksplozivnom napravom“, rekao je on.

NAJNOVIJI INTERJVU IZ BUNKERA! MARIO ZNA I ANA DRAGOVIĆ O SVIM ZABRANJENIM TEMAMA

NultaTačka