Sve vesti Svet

ULTRA-PROPAGANDA! 150 KORPORACIJA PROMENILO JE SVOJE POZNATE SLOGANE KAKO BI PROMOVISALI VAKCINACIJU U NEMAČKOJ (VIDEO)

Pisao Elena Vuk

Preko 150 korporacija zajednički promovišu vakcine protiv covid-a u Nemačkoj uz masivne kolektivne napore u rebrendiranju, jer vakcina postaje obavezna u ovoj zemlji.

Berlinska reklamna agencija Antoni, u partnerstvu sa listom Bild, proširila je vladinu kampanju “#ZogeGegenCorona” kako bi rebrendirala velike kompanije poput BMW-a, Mercedes-Benza, Edeka i Lidl lanaca supermarketa, Burger King-a, McDonald's-a, te Volbanks i Sparkasse banaka.

Kompanije sada uključuju neku varijaciju riječi “impfen”, što znači “vakcinisati”, u svoje reklamne slogane za propagandu vakcinacije.

 

ZogeGegenCorona” na njemačkom otprilike znači “protiv corone”.

Korisnici na društvenim mrežama primetili su uznemirujuće paralele između današnje bliske koordinacije kompanija i nemačke vlade, što je definitivna karakteristika korporativnog fašizma i nacističke Nemačke.

 

 

 

Sada već bivša kancelarka Nemačke Angela Merkel, najavila je da će nevakcinisani stanovnici ove države biti efektivno isključeni iz društva, zabranjen im ulazak u prodavnice, restorane i druga mesta, sve dok ne prime vakcinu.

Nemački parlament takođe razmatra uvođenje obavezne vakcine za sve građane, kao što je to učinila Austrija.

Naime, u Austriji se organizuju masovni protesti protiv uvođenja obavezne vakcine i covid pasoša.

Nulta Tačka/InfoWars