Sve vesti Svet

UNIVERZITET SA FLORIDE OTKRIO 11 OPASNIH PATOGENA NA MASKAMA KOJE NOSE DECA ALI I ODRASLI!

Laboratorija na Univerzitetu sa Floride koja je nedavno analizirala mali uzorak maski za lice otkrila je prisustvo 11 opasnih patogena koji uključuju bakterije koje uzrokuju difteriju, upalu pluća i meningitis.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

Od šest maski, tri su bile hirurške, dve pamučne i jedna od poli-gume. Maske koje nisu nošene i majica koja se nosila u školi delovali su kao kontrolni uzorci.

Otkriveno je da je pet maski zagađeno parazitima, gljivicama i bakterijama i drugi manje štetni patogeni koji mogu da izazovu čireve, akne i infekciju grla.

Amanda Donoho, majka troje dece osnovnoškolskog uzrasta, udružila se sa drugim roditeljima da bi maske poslala u laboratoriju jer su njeni sinovi dobijali osipe od dugog nošenja maski.

”Naša deca su po ceo dan sa maskama, sedam sati u školi. Jedina pauza koju imaju je da jedu ili piju”, izjavila je Amanda.

MARIO BOJIĆ OTKRIVA! VEZE GUGLA I VUHANSKE LABORATORIJE! SVE DOKUMENTOVANO!

Direktor centra za kontrolu i prevenciju bolesti uprkos svim posledicama koje se javljaju kao uzroci dugotrajnog nošenja maski, tvrdi da deca i dalje treba da nose maske sve dok se ne budu vakcinisala – uprkos podacima koji pokazuju da su deca imuna na Kovid i da nikako ne mogu biti prenosioci zaraze.

Guverner Ron DeSantis, potpisao je izvršnu naredbu 3. Maja kojom se obustavljaju sva ograničenja vezana za Kovid, uključujući nošenje maski. Međutim, određeni školski okruzi zadržali su svoju politiku nošenja maski do kraja školske godine.

ACPS ( udruženje za ličnu sigurnost) kaže da maske neće biti obavezne za školsku 2021-22, ali će i dalje biti potrebne u školskim autobusima do sredine Septembra, osim ako se ne promeni savezni propis o prevozu školske dece.

Kako većina dostojnih doktora danas tvrdi, ”ništa se nije naučilo od Španske gripe” u kojoj su mnogi umrli od bakterijske upale pluća od beskorisnih maski od platna. Ovo trovanje dece i pokušaj uništavanja njihovog savršenog zdravlja je zapravo i cilj ove globalne elite. Žele da pokleknemo i da predamo život u ruke sistemu jer ovo je test dokle stvari mogu ići, što se ispotavlja da mogu ići prilično daleko ukoliko im mi to i dozvolimo.

 

NultaTačka/ZeroHedge/TheEpochTimes

O uredniku

Milica Đorović