Sve vesti Svet

Univerzitet u Londonu zahteva PRISILNU VAKCINACIJU OD STUDENATA, iako su primili BOOSTER DOZE!

Univerzitet u Londonu zahteva PRISILNU VAKCINACIJU OD STUDENATA, iako su primili BOOSTER DOZE!

Samo nekoliko nedelja pre početka nastave, Vestern Univerzitet u Londonu, Ontario, najavio je da će za pohađanje nastave tj. ulazu u Univerzitet učenicima, osoblju fakulteta i svim drugim posetiocima biti potrebna dodatna doza vakcine protiv COVID-19. Ovo čini Zapadni Univerzitet jednim od retkih univerziteta u zemlji koji sprovodi ovakav mandat.

Saopštenje je objavljeno samo nekoliko nedelja pre početka nastave.

Protekle subote studenti, profesori i njihovi pristalice koje se ne slažu sa ovim merama okupili su se na Univerzitetu kako bi protestovali zbog ovakve odluke.

Mnogi studenti koji ne žele da se vakcinišu sada su u veoma nezgodnoj situaciji u kojom moraju birati između prisilne vakcinacije ili prestanka školovanja. Studenti su razočarani, uplašeni i zbunjeni zbog ovakve odluke fakulteta, pogotovo pred sam početak nastave što studentima ne ostavlja mnogo vremena da donesu odluku.

Ili bi odluka trebala biti očigledna?

Rebel  news je odlučio da pomogne studentima i organizuje peticiju protiv ovakve odluke te oslobodi studente prisilne vakcinacije. Vreme će pokazati da li će peticija uspeti.

Nama ostaje da predložimo pravnim fakultetima i pravnim institucijama širom sveta ili da se pobune i zašite ljudska prava ili da obustave sa nastavom i zatvore univerzitete jer mere ove vrste protiv kojih se gotovo niko ne oglašava i gotovo niko ne suprodstavlja apsolutno obesmišljavaju demokratiju i pravni poredak. Naravno, čast izuzetcima koji su se pobunili protiv ovakvih mera.

A vama dragi studenti ostaje da predložimo da nikada ne radite ništa ni na čiji nagovor te da odluke koje se tiču vašeg života donosite shodno svojim ubeđenjima i verovanju.

Za više detalja pogledajte video.

Nulta Tačka