Sve vesti Svet

UPRKOS STOPI VAKCINACIJE OD 95%, HARVARD DOŽIVLJAVA „ZNAČAJNU EPIDEMIJU“ COVID-a

Uprkos tome što je stopa vakcinacije veća od 95 odsto, Harvard Business School je bio primoran da preseli svoje studente prve i druge godine na online učenje nakon „značajne“ epidemije COVID-a.

„Poslednjih dana primetili smo stalni porast probojnih infekcija među našom studentskom populacijom, uprkos visokim stopama vakcinacije i čestim testiranjima“, rekao je Mark Cautela, šef komunikacija za HBS, za Poets&Quants.

Harvard Business School Names New Dean - WSJ

Uprkos tvrdnji da se epidemija „ne dešava u učionicama ili drugim akademskim okruženjima u kampusu“, vlasti su „odlučile da presele sve studente prve godine MBA, a neke i druge godine, na učenje na daljinu za nedelju od 27. septembra do 3. oktobra”.

Prema Howard Foreman-u, profesoru menadžmenta na Yale School of Management i lekaru, situacija predstavlja „značajnu epidemiju“ koja nastavlja da se pogoršava sa „11 novih studenata koji su bili pozitivni u poslednjoj seriji testova“.

Prema zvaničnoj kontrolnoj tabli Harvarda za koronavirus, 95% učenika i 96% zaposlenih je vakcinisano protiv virusa.

“Da li stoga Harvard implicitno priznaje da je efikasnost vakcine oslabila do tačke potpune neefikasnosti?” pita Zero Hedge.

„Dakle, uprkos svim obećanjima o „povratku u normalu“ ako su samo svi vakcinisani (što u ovom slučaju i jesu), čini se da se elitno visoko obrazovanje 2021. godine ne razlikuje od elitnog visokog obrazovanja 2020. godine… i svakako nije jeftinije”.

Grupne aktivnosti i sastanci sada su preseljeni na internet, a Harvard traži od učenika da ograniče lične interakcije sa drugima izvan svog domaćinstva.

Ova situacija ponovo sugeriše kako će ljudi imati obavezu da stalno dobijaju nove doze, uz sve prateće zdravstvene rizike, jer je dugovečnost zaštite koju nudi vakcina minimalna.

U međuvremenu, prirodni imunitet, za koji studije pokazuju da nudi 27 puta veću zaštitu, je u medijima potpuno diskreditovan, a VICE je nedavno u potpunosti negirao njegovo postojanje.

Takođe imajte na umu da je Joe Biden juče rekao da se život u Americi neće vratiti u normalu dok 98% populacije ne bude vakcinisano.

Harvard je skoro dostigao taj nivo i život se nije vratio u normalu.

Nulta Tačka/InfoWars