Sve vesti Youtube

UVODE NAS U EKOLOŠKA ZAKLJUČAVANJA! MNOGI ĆE PONOVO NASESTI NA TEMU “OČUVANJA” ZDRAVLJA (VIDEO)

Da ekološka inicijativa u Srbiji nije slučajna kao što nije slučajna ni “kovid” inicijativa koja već dve godine drži ljude u modernim zatvorskim ćelijama mnogima još nije jasno.

Vodeći se primalnim nagonom da očuvaju životnu sredinu koju ljudska rula najviše i zagađuje, globalisti su pored kovida odavno pronašli drugu agendu putem koje će “prilagoditi” drugu polovinu stanovništva, onu polovinu koja nije nasela na kovid agendu.

Zelena agenda koja je prisutna decenijama sada je ušla u završnu fazu implementacije a to najbolje možemo da vidimo u svom dvorištu. To naravno nije sve što su oni koji žele da vode svet isplanirali za čovečanstvo. Čipovi u mozgu, Ilon Musk i njegov Neuralink već u januaru započinju proizvodnju i ugradnju dok sa druge stran čipovi kao vakcinalni pasoši u Švedskoj sasvim “normalno” funkcionišu.

Šta nas sve čeka u bliskoj budućnosti, da li postoje šanse na globalnoj sceni da se sve to zaustavi i sve ono što niste mogli da čujete nigde, saznajte odmah u najnovijem intervjuu iz Bunkera, gde je Mario ZNA ugostio novinara “Večernjih Novosti”, Dragana Vujičića.

NultaTačka/MarioZNA