Srbija Sve vesti

Užasavajuće slike učesnika prajda: Šiptari se skinuli goli, ruganje Hristu, ismevanje žrtava NATO bombardovanja (FOTO, VIDEO)

Užasavajuće slike učesnika prajda: Šiptari se skinuli goli, ruganje Hristu, ismevanje žrtava NATO bombardovanja (FOTO, VIDEO)

I dok ministar unutrašnjih poslova tvrdi da do Evroprajda nije ni došlo sa druge strane svi smo svedoci povorke koja se kretala od Ustavnog suda preko blata do stadiona Tašmajdana. 

Ono što javnost mora da zna jeste da do okupljanja nije smelo da dođe a ne do šetnje makar ona bila kroz blato i preko tramvajskih šina ali ipak je do toga došlo kao što je došlo do skaradnih scena koja su postale viralne na društvenim mrežama a koje pokazuju nemoć vlastodržaca da kaže ne sodomiji.

Naime, nekoliko snimaka i fotografija je ugledalo svetlost dana i ti snimci i fotografije ni malo nisu prijatne ali su naša realnost koju moramo prihvatiti kako bismo znali protiv čega se kao društvo borimo.

Najpre je reporter redakcije Sputnjik snimio albanske homoseksualce koji marširaju ulicama Beograda i dodatno ponižavaju naš narod.

Ono što do sada niste mogli da vidite jeste delo istih šiptara koji su se ispred Ustavnog suda skidali u LGBT masi.

Pored albanskih slobodno možemo reći Gej ekstremista još jedna fotografija pokazuje nivo mržnje prema svemu normalnom od strane LGBT grupacije.

Da, verovali ili ne može još gore.

Verovatno planski kroz Tašmajdanski park a sve predvođenom CIA ambasadorom Kristofer Hilom kojem je jutros Aleksandar Vučić raportirao, prajderi su prodefilovali simbolično rugajući se pored spomenika žrtava NATO bombardovanja 1999. godine.

NultaTačka