Sve vesti Svet

UZNEMIRUJUĆE: ČOVEK GURNUO ŽENU ISPRED VOZA U BRISELSKOM METROU – video

UZNEMIRUJUĆE: ČOVEK GURNUO ŽENU ISPRED VOZA U BRISELSKOM METROU - video

UZNEMIRUJUĆE scene zabeležene su u briselskom metrou gde je mladić namerno gurnuo ženu na šine dok je voz ulazio u stanicu, ali je na sreću mašinovođa uspeo da zaustavi voz u poslednjoj sekundi.

Žena je gurnuta na šine na stanici Rožer dok je metro ulazio u stanicu, međutim, brzo su joj pomogli slučajni prolaznici, potvrdila je briselska kompanija za javni prevoz STIB, koja upravlja metroom u glavnom gradu.

– Vozač je reagovao veoma dobro, ali je veoma šokiran, kao i žrtva – rekao je za Brisel tajms Gaj Sablon, portparol STIB-a.

Operater metroa je navodno video osobu na šinama i zaustavio se na vreme povlačenjem kočnice za slučaj nužde, kao što se može videti na snimku bezbednosne kamere.

Na snimku se vidi kako počinilac, mladić, hoda napred-nazad po platformi, a zatim ženu odjednom gura na šine. Drugi ljudi koji su stajali na platformi pomogli su ženi da se popne sa šina i vrati se na platformu.

Na lice mesta odmah su pozvani i policija i Hitna pomoć. Žrtva i vozač metroa prebačeni su u bolnicu, a nakon ukazane neophodne nege, oboma je dozvoljeno da se vrate kući.

Incident je doveo do prekida saobraćaja metroa između stanica Elisabet i Arts-Loi do 20:15.

NultaTačka/RT