Sve vesti Svet

VAKCINA ĆE VAS OSLOBODITI?! IZRAELSKI MEDIJI: TRI PUTA VAKCINISANI DOKTOR PRENEO “OMICRON” DRUGOM TRI PUTA VAKCINISANOM DOKTORU

Jedna od najpoznatijih novinskih i televizijskih redakcija iz Izraela, Kann News najpre je na svom zvaničnom, oficijelnom tviter profilu a potom i na portalu prenela vest koja je šokirala mnoge koji su pomislili da su vakcinacijom došli do slobode iako ovo nije prvi slučaj ovakve transmisije.

Naime, kako prenosi izraelska redakcija, Kardiolog star 70 godina zarazio se novim sojem nakon kontakta sa mlađim kolegom kardiologom iz bolnice Sheba koji se smatra nosiocem soja “omicron”.

Ono što je zabrinjavajuće jeste činjenica da su obojica doktora bila vakcinisana i to tri puta. Dalje informacije govore o tome da su obojica doktora posetila nekoliko konferencija pre nego što su osetili simptome te se sada spekuliše koliko su ljudi zarazili.

Gde je nestala ona stara “dobra” izreka: “Vakcinišite se, bićete slobodni” koju su početkom godine ali i polovinom godine promovisali svi oni koji su vas prevarili.

NultaTačka/KannNews