Sve vesti Svet

Vakcina spašava?! Nastavlja se praksa padanja voditelja u NESVEST uživo! (VIDEO)

Vakcina spašava?! Nastavlja se praksa padanja voditelja u NESVEST uživo! (VIDEO)

Voditeljka se onesvestila tokom emitovanja vesti ove nedelje u još jednom “iznenadnom” padu voditelja u toku emitovanja uživo, praksi koja je postala učestala od pojavljivanja vakcina protiv COVID-a 19.

Na snimku od utorka, voditeljka vesti iz Mauricijusa (MBC) Samachar Nevs-a Jatna Mišra pratila je sastanak britanske premijerke Liz Trus sa kraljicom Elizabetom kada se kamera okrenula ka njoj da bi ubrzo “iznenada” pala.

U poruci koju je dobio novinski sajt na Mauricijusu Defimedia.info, MBC je navodno potvrdio da je Mišra dobro nakon nesvestice. Izveštaj nije pominjao Mišru po imenu.

„ Voditeljka MBC iznenada se onesvestila u utorak, 6. septembra, dok je predstavljala pisanja štampe na hindustanskom jeziku“, izvestila je Defimedia.info . „Snimak incidenta kruži društvenim mrežama, izazivajući zabrinutost među korisnicima interneta. Saznajemo da je trenutno na lečenju i da joj je bolje.”

Iako je nejasno šta se tačno dogodilo Mišri, njen gubitak svesti u etru odgovara sličnom obrascu koji je nedavno primećen od uvođenja eksperimentalnih vakcina protiv Covid-a u kojima su ljudi neobjašnjivo padali u nesvest, mnogo puta pred kamerom.

Problem je prvi put primećen na TV-u kada se medicinska sestra u Tenesiju onesvestila nakon što je primila vakcinu protiv Covida u decembru 2020.

Jedna nemačka TV reporterka se takođe onesvestila ranije ove godine tokom vesti samo nekoliko sekundi nakon što je insistirala na obaveznim vakcinacijama.

Istog meseca, komičarka Heder Mekdonald se srušila na sceni samo nekoliko trenutaka nakon što se našalila da je dobila vakcinu i primila buster.

NultaTačka