Sve vesti Svet

Vakcinacija se nastavlja! SAD forsiraju vakcinaciju protiv majmunskih boginja

Vakcinacija se nastavlja! SAD forsiraju vakcinaciju protiv majmunskih boginja

Američki zdravstveni zvaničnici su, zbog povećanja slučajeva majmunskih boginja proširili grupe ljudi kojima je preporučena vakcinacija. Američke zdravstvene vlasti objavile su da će odmah podeliti 56.000 doza vakcina protiv majmunskih boginja, pet puta više nego što je do sada podeljeno, tamo gde je veliko širenje ove zaraze.

Kako prenosi Frans pres, vakcinisanje se preporučuje muškarcima koji su imali seksualne odnose sa drugim muškarcima ili su nedavno imali više seksualnih partnera na mestima gde je poznato prisustvo majmunskih boginja ili u zoni gde se ta bolest širi. Oko 4.700 slučajeva majmunskih boginja zabeleženo je od početka maja u svetu, a od toga 306 u SAD, ali do sada nije bilo smrtnih ishoda.

Američka vlada do sada je podelila više od 10.000 doza, a juče i dodatnih 60.000 doza vakcine DŽineos , rekao je zvaničnik ministarstva zdravlja. Ta vakcina se daje u dve doze. Američke vlasti navele su da pripremaju 240.000 dodatnih doza vakcine za naredne nedelje i obećali su više od milion doza narednih meseci.

Ništa nije SLUČAJNO- Depopulacija je u toku a TRANSHUMANISTI imaju plan kako da ZAMENITE DECU!

Nulta Tačka/Novosti